reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

tiffi ciesze sie ze weekend minal pozytywnie ale masz racje wszyedzie dobrze ale w domu najlepiej.jak czytalam o tym zwierzu to az mi gesia skorka stanela.fajnie ze cukrzysko w normie oby tak dalej:)

kasik trzymaj sie dzielnie!bedzie dobrzem,najwazniejsze ze synkowi nic nie grozi:)

reklama
:-D
Ja sobie właśnie wczoraj zdałam sprawę, że jestem taki twardziel, bo na każdej wizycie słyszę, że szyjka twarda i zamknięta. Wczoraj z eMkiem się nabijaliśmy, że posram się ze strachu jak pójdę i usłyszę, że szyjka miękka, albo że się otwiera czy coś takiego. :-D Ale spoko spoko damy radę. Już kombinuję, jak przeżyć poród bez zzo bo chcę sobie kupić nowy okap do kuchni :-D
Olyv - moje dziecię też strasznie szaleje. Najlepiej jak wystawi stópki z boku. Bardzo śmiesznie i niesymetrycznie to wygląda. Ale można ją łaskotać, wtedy wierzga :-)

już wróciłam:-) dżizas jaki upał:szok: ale zaliczyłam bazarek i nakupiłam jarzynek i truskawy-jak co dzień:-) poza tym sobie 2 bluzki i dzidzi komplecik gatki i bodziak Disneya:-) teraz wcinam kalafiorka i przygotowuję się psychicznie do robienia obiadu-mam w planach racuchy z przepisu kamy wypróbowango przez anetkę-zobaczymy, czy jestem równie zdolna jak one, czy też obiadu nie będzie:-D

Ewcik my też mamy problem z chrzestnymi- jedyną bliską osobą z mojej strony jest kuzynka, która już od wielu lat powtarza, że chce być chrzestną mojego dziecka-i będzie, bo utrzymujemy bliski kontaktm od dawna i chcę, żeby dziecko zobaczyło chrzestną więcej niż 2 razy i miało z nią kontakt, a mój D ma siostrę, która chyba myśli, że będzie chrzestną- ani ja, ani nawet mój D nie chcemy:no: (jak się teściowa i siostra dowiedzą, pewnie będzie dym:-)więc brakuje nam chrzestnego do pary i dumamy... może jakiś kolega D, a w ostateczności jego siostra, jako świadek chrztu? nie wiem, czy tak można, bo dwie chrzestne, to chyba nie teges???
dzamenka ja mam dokł ten termin, co kasik:szok: miałyśmy się spotkać na porodówce:-)
tiffi powoedzenia z pedicure- ja zrobiłam wczoraj i okazało się, że jestem na swój pokraczny sposób sprawna-poskładałam się w łązience prawie w kostkę i dałam radę-nikt nie mówił, ze będzie łatwo:-D czytam, ze weekned przeżyłaś i nawet było fajnie-cieszę się:-)
kasik kciuki wciąż trzymamy!!!

kasik, spoko bedzie dobrze zobaczysz
ja jak lezałam na patologi to miałam o tyle dobrze ze byłam na parterze a porodówka na pierwszym ,wiec nie musiałam słuchac jeków bo to od samego słuchania jz mozna urodzic
tiffi dobrze ze troche odpoczełas ,szkoda ze musisz spac u tesciów a nie brata,chociaz bys sie wyspała,a gratuluje ci szybkiej oceny sytuacji po drodze bo ja po 1 w zyciu bym sie nie załatwiła w lesie a po drugie jesli juz to pewnie bym miała takie tempo ze w biegu bym urodziła ,a ty analiza i spokojnie do auta brawo

:-D
Ja sobie właśnie wczoraj zdałam sprawę, że jestem taki twardziel, bo na każdej wizycie słyszę, że szyjka twarda i zamknięta. Wczoraj z eMkiem się nabijaliśmy, że posram się ze strachu jak pójdę i usłyszę, że szyjka miękka, albo że się otwiera czy coś takiego. :-D Ale spoko spoko damy radę. Już kombinuję, jak przeżyć poród bez zzo bo chcę sobie kupić nowy okap do kuchni :-D
Olyv - moje dziecię też strasznie szaleje. Najlepiej jak wystawi stópki z boku. Bardzo śmiesznie i niesymetrycznie to wygląda. Ale można ją łaskotać, wtedy wierzga :-)
okap :-D:-Djak Cie zlapie to bedziesz miala wyjeb.....w ten okap :tak:

Moj syn tez jak sie prezy to az boli !!a najbardziej jak mi z boku gdzies nozke wladuje -masakra ...az czasem sie boje czy nie mam za malo wod ,ze tak to boli :confused:

Ewelad - ja mam dwóch chrzestnych :-D zawsze stanowię wyjątek od reguły :-)
Idę do apteki, muszę kupić gaziki, sól fizjologiczną. Zajdę po drodze do ciucha, może coś ciekawego się trafi ;-)

olyv szybkie i jakie dobre mniammmm
kasik trzymaj się kochana i nie daj złym myślom, na pewno będzie dobrze, a my zaciskamy kciuki
kama ano widzisz z tym zwierzem to się wystraszyłam nie na żarty. A cukrzysko dzisiaj po śniadaniu większe było, ale trzymam się
ewelad ja si poskładam w kostkę i może coś z tego będzie

Mała się rozpycha a ja mam lenia, muszę się zebrać to może na trzy cztery.... siup

ewelad czyli ty tez masz na 4 lipiec?bo ja mam albo 7 choc na bank nie wytrzymam,na 4 i tez wątpie i na 30 czerwiec i bądz tu człowieku mądry kiedy urodze,ale smiem wątpic ze donosze do któregokolwiek terminu
mysza ty mnie rozwalasz z tymi tekstami no ale rozumiem ,bo kasy wiecznie brak albo przyjedz do łodzi bo tu zzo za darmo i na okap zaoszczedzisz ,w koncu nie ma juz rejonizacji:-D
ewelad a wiesz ze ja juz tak jakies ze 2 godz nastrajam sie i psychicznie przygotowuje do robienia obiadu ale jakos mi nie wychodzi
a chrzestnymi to faktycznie problem,moze poprostu wezcie tylko chrzestną

reklama
Vanilka ja juz od poczatku ciazy mam jakies jazdy ze niby za malo wod plodowych,nie wiem skad mi sie to wzielo:confused:
Mysza napisze po raz kolejny-jestes niemozliwa:-D
ewelad powodzenia w pieczeniu racuchow.

ja znowu mega lenia mam a w mieszkaniu burdel na kolkach,z tym wiciem gniazdka to jakas sciema-przynajmniej u mnie:eek:

Do góry