reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

reklama
nina, pewnie masz za mało wapnia - na tym etapie ciąży maluszki bardzo dużo go wyciągają od nas i jak kobitki mają niedobór, to właśnie mają ochotę na kredę (kiedyś lizały ściany jak były bielone wapnem - tak zresztą robią małe dzieci i pieski, jak im wapnia brakuje). Radziłabym sprawdzić poziom wapnia i skonsultować z lekarzem, bo niedobór jest groźny dla ciebie i maluszka i być może musisz uzupełnić jakimś suplementem.

Tak sobie tez pomyslalam, bo zaczely mi sie zeby sypac:-(. Mam juz 2 do zrobienia, czeka mnie na dniach wizyta u dentysty :-(.
Jem duzo sera zoltego, pije duzo mleka i skad te braki:-(

Mruczka ja mam (czytaj miałam) taki z wymienianymi końcówkami.
ale w końcu ubiłam śmietanę sposobem dziadka - ręcznie, a w zasadzie to słoikiem :happy2:

czesc dziewczyny:-)ja dzis zaliczylam przedostatni dzien pracy, jeszcze jutro i normalnie z radosci to nie wiem co zrobie:-)no ale doczekalam sie zasluzonego urlopu;-)napewno bede tu czesciej zagladac, moze zdaze jeszcze Was troche blizej poznac:-)zanim wszystkie przerzucicie sie juz na inne forum....a swoja droga kiedy ten czas przelecial??jeszcze tylko kilka tygodni i nasze rodzinki sie powieksza:-)

reklama
Mysza no myślałam o upałach pod kątem spalania tłuszczu zbędnego, ale to by trza folią spożywczą się owinąć dla wzmocnienia efektu, tylko nie wiem, czy taką szeroką folię produkują:-D

Do góry