Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I wiecie, jest jak chyba agatha kiedyś pisała (ale ja skleroza więc mogę się mylić
) że będziemy inaczej wzajemnie swoje porody przeżywać niż niezwiązanych z nami np. marcówek
maluszki wszystkie fajne , marcówek, majówek itd. ale jak się patrzy na maluszki "swoich " lipcówek to uczucia są inne, bo to ktoś nam bliski więc dzieciaczki każdy jeden jest witany z rozczuleniem takim
eh zaczynam się rozklejać

a córa mi się wyrodziła
moja koleżanka kupiła małej konia i płacą 600zł miesięcznie stadninie za opiekę, super sprawa no ale nie na moja kieszeń
Z marzeń dziecięcych to pamiętam że chciałam w wannie miec delfina
co do M tchnęłaś we mnie nadzieję:-) leżaczek ja póxniej bo i tak maluszka niezbyt zdrowo za wcześnie kłaść, może coś upoluję uzywanego.
jak by dajel ciekło to myslę że bym jechała na ip.O czytam że jedziesz no to trzymam kciukasy;-)
Emi zdecydowała że nie chce wymienić prezentu, może z dzieciakami w szkole pogadała albo jej przykro

z myślą że może tam robak być,taka moja schiza
no a że takie soczyste to przy tym rozrywaniu jestem cała w czerwonych kropeczkach
dziewczynki mam wiadomosci od agatki natalii:
o 12 urodzil sie jej Andrzejek. malutki wazy 2900 i ma 54 cm wzrostu. dostalam zgode na umieszczenie fotki malutkiego tutaj :-) ;-)
dziewczynki mam wiadomosci od agatki natalii:
o 12 urodzil sie jej Andrzejek. malutki wazy 2900 i ma 54 cm wzrostu. dostalam zgode na umieszczenie fotki malutkiego tutaj :-) ;-)