Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witajcie laseczkiockanawet przespana- pogoda świetna,więc naewno pojdziemy an spacer.Dziewczyny jak ja mam małą ubierac w taką pogodę???bo ja ubieram pajacyka i body podspód ,ale to chyba za grubo.Wy napewno wiecie bo duzo tu doswiadcznych mam
Dzisiaj przychodzi do nas polożna srodowiskowa więc tez się jeszcze o wsyztsko wypytam
Laski która dzisiaj???Anetka,Atabe,Kama,Ewcik , Magdzia ,Dzamena,Mysza-teraz chyba na was kolej![]()
samo body albo rampersikWitajcie laseczkiockanawet przespana- pogoda świetna,więc naewno pojdziemy an spacer.Dziewczyny jak ja mam małą ubierac w taką pogodę???bo ja ubieram pajacyka i body podspód ,ale to chyba za grubo.Wy napewno wiecie bo duzo tu doswiadcznych mam
Dzisiaj przychodzi do nas polożna srodowiskowa więc tez się jeszcze o wsyztsko wypytam
Laski która dzisiaj???Anetka,Atabe,Kama,Ewcik , Magdzia ,Dzamena,Mysza-teraz chyba na was kolej![]()
Ashika - ja powinnam zmienić suwaczek. Ten idzie wg OM, a wg USG mam tydzień do tyłu, ale mi się nie chce![]()