Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
korki straszne, a to w samym centrum, kolejka z 50 osob, 1 kibel, laski karmiace cycem dzieciaki (ktorych tam multum) pokatem przykiblu... masakra! 

a też macie taki problem z "najbliższymi" że jak nie odbierzecie telefonu lub nie odpiszecie na sms przez 10 minut to od razu jest alarm : "pewnie rodzi!! " ? masakara!i jak tu się nie stresować, nie czuć presji... albo pierwsze zdanie przy rozmowie- urodziłaś? (zamiast Cześć
)
A już wczoraj tak ładnie mnie bolał kręgosłup i podwozie. W oczekiwaniu na nasilenia zasnęłam...

już łapie z tym balonikiem, któraś pisała ale chyba żadna koniec końców nie miała założonego.
wczoraj z nudów zrobiłam sobie tez cuda z twarzą i tak siedziałam w maseczce ze stopami w misce z solą morską a mój M tylko patrzy z politowaniem i kiwa głową
moja też z jednej przeważnie siedzi, czasem się jakby przeciąga i wypnie tu i ówdzie ale generalnie z prawej ulokowana.
u Ciebie widzę się dzieje cały czas cosik a u mnie d...pa, cisza jak makiem zasiał

A jak zdrówko Nikusia?
moja za to mięczak niby a też trzyma jak najęta
jutro gina molestuję o pomoc
daj znać po wizycie u pediatry jak córcia.
mnie najbardziej wpienia że nie moge chasać nigdzie bo się boje że mi wody odejdą
a chce jeszcze parę rzeczy z ikea, M powiedział że pojedzie z listą ale ja chcę sama
więc jak dotrzymam do jutra a pewnie tak to przed wizytą u gina o 16ej go wyciągnę