M
madzik1980
Gość
Mysza gratulacje!!!Widzisz jak szybko poszło
Witamy Ninke na świecie!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo jak potem na ip bede jeszcze stekac nascie
co do l4 nie wiem, ale wydaej mi sie ze nie musisz od razu macierzynskiego zalezy chyba glownie od zakladu pracy bo przeciez nei ma obowiazku wczesniejszego l4 ale pewna nie jestem 

stwierdziła, że do końca tyg urodzę:-) napotkany kolega-pytanie wiadome, a jak usłyszał, ze termin na wczoraj, to zbladł i wrzasnął-to czemu ty nie jedziesz do szpitala??? 
Anetka witamy, witamy:-)
tweenie powodzonka na wizycie:-) oczywiście wstęp do naszego klubu masz zapewniony:-)
jedyneczka z tego, co wiem to gin daje l4 do terminu porodu (chyba że jest dziwny, to krótsze i potem wypycha na macierzyński), a termin porodu się zminia np po USG, więc tak generalnie to od gina zależy, ja mam l4 do 11.07, chociaz termin miałam na 06.07, a położna powiedział, że jak nie uorodzę do tego 11.07 to po prostu do internisty po dalsze l4 i już
krew pobrana, siuśki dostarczone, a pani pielęgniarka stwierdziła-kwitnie pani, nic tylko w ciąży chodzić, a kiedy termin? na co ja wczoraj-pielęgniarka opad szczękistwierdziła, że do końca tyg urodzę:-) napotkany kolega-pytanie wiadome, a jak usłyszał, ze termin na wczoraj, to zbladł i wrzasnął-to czemu ty nie jedziesz do szpitala???
kciukasy trzymam za Stasia i Elenkę, mamusie całuję:-)