reklama

Lipiec 2010

reklama
takie prawdziwe mdlosci od 6 tygodnia :-):-):-):-) wiec rozgrzewajmy się :-):-):-):-)
jak to przetrzymac??? hm... glowka w kibelek i jazda :))))))))))) kiedys przejdzie :))
a propos atabe widze ze ten sam czas mamy ty tez 1 lipca??

Ostatnia edycja:
wiec zostalo nam kilka dni jeszcze;-)
eee tam damy rady dziewczyny no kto jak nie my?
odbija wam sie tez tak po kazdym posilku jeszcze kilka godzin?bo mnie to tak meczy:wściekła/y:

takie prawdziwe mdlosci od 6 tygodnia :-):-):-):-) wiec rozgrzewajmy się :-):-):-):-)
jak to przetrzymac??? hm... glowka w kibelek i jazda :))))))))))) kiedys przejdzie :))
a propos atabe widze ze ten sam czas mamy ty tez 1 lipca??

pisałam już, że mój termin mi lekarz ustali bo miałam nieregularne cykle:wściekła/y:

Dziewczyny u mnie narazie o ciąży wie tylko mąż, zastanawiam się cały czas kiedy powiedzieć, może jestem dziwna ale jakoś się boję, choć sama nie wiem dlaczego...

pisałam już, że mój termin mi lekarz ustali bo miałam nieregularne cykle:wściekła/y:

Dziewczyny u mnie narazie o ciąży wie tylko mąż, zastanawiam się cały czas kiedy powiedzieć, może jestem dziwna ale jakoś się boję, choć sama nie wiem dlaczego...

u mnnie tez narazie tez tylko on wie. reszta rodziny dowie sie na swieta tak mysle,bo tak rodzice w Pl a wolalabym im to oznajmic osobiscie a nie przez telefon. a poza tym wtedy bedzie juz najgorszy czas za nami bo skonczy sie pierwszy trymestr.
I wierz mi dziwna nie jestes bo ja tez z jednej strony bardzo sie ciesze a z drugiej boje ze cos moze byc nie tak jakby mialo byc.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry