Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja firanki w lipcu wieszalam bo nowe kupialm a okien nie myje bo i tak sa stare i brudne i trzeba wymienic wiec z mezem olewamy.;-)
LAski wstyd mi sie przyznac ale popijam sobie pepsi bo mi najlepiej robi na mdlosci i ciezkosc zoladka![]()
więc nie jest najgorzej
ja firanki w lipcu wieszalam bo nowe kupialm a okien nie myje bo i tak sa stare i brudne i trzeba wymienic wiec z mezem olewamy.;-)
LAski wstyd mi sie przyznac ale popijam sobie pepsi bo mi najlepiej robi na mdlosci i ciezkosc zoladka![]()

jessuuu!!! to niech cala Twoja ciaze pije te soczki razem z Toba i niech zrezygnuje z tego wszystkiego z czego Ty musialas zrezygnowac! ciekawe ile by wytrzymal?!Moj chlop ostatnio jak zobaczyl ze coca cole pije to myslalam ze szalu dostanie:-) On to by mnei zameczyl jakimis marchewkami i innymi takimi rzeczami, jak mowie kup jakies picie to on przynosi soczki marchewkowe i jakies bananowe a mi sie czasami tak chce gazowanego i zimnego ze az teraz mi sie zachcialo jak to napisalam;p

zgadzam sie w 100%!!!ja tez niedawno mylam okna i wieszalam firanki-przeprowadzilismy sie do nowego mieszkania wiec trzeba bylo
ja popijam cole i moja lekarka mi powiedzialam ze jak mam na nia ochote to mam sie napic bo widocznie organizm jej potrzebuje!ba nawet lampka czerwonego wina od czasu do czasu jest wskazana.nie dajmy sie zwariowac![]()