Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moj maz mi mowi zejesli mam ochote to nie powinnam sobie odmawiac ale wszystko doslownie wszystko, z reszta przed ciaza tez trzeba traktowac w granicach rozsadku tez sie nie opijam jak glupia ale od czasu do czasu wezmew lyka
Coś w tej Coli jest. Ja na początku ciąży miałam straszną ochotę, teraz mi przeszło, za to polubiałam sok pomarańczowy (wczesniej nie moje klimaty) i czarną herbatę. Skoro macie ochotę to pijcie, widocznie organizm tego potrzebuje:-).
mialyscie moze wynik cytomegalii? bo ja wlasnie obgryzam paznokcie szczegolnie jak poszperalam w necie o tym bo po badaniu okazalo sie ze mialam tylko nie wiadomo kiedy i teraz kolejne zeby ustalic kiedy bylam chora
No właśnie z tym czytaniem to strach się bać. jak dzisiaj szukałam jakichś wieści dotyczących opryszczki to normalnie ciężka sprawa. także tak to jest ze wszystkim.
czesc Dziewczyny!! na wstepie gratuluje wszystkim szczesliwym przyszlym mamom!
długo sie nie ujawnialam bo chcialam najpierw miec 100% pewnosci ze faktycznie jestem w ciazy. no i dzis w koncu te pewnosc zyskalam bo wyladowalam w szpitalu i zrobili mi usg
Mam na imie Magda i mieszkam w Norwegii. jestem juz mama 2 letniej Mai. po 9 miesiacach staran udalo mi sie w koncu zajsc w ciżę. jestem teraz w 8tyg i 6 dniu.
moze nie jesteem zbyt aktywna uzytkowniczka forum ale chcetnie sie do was przylacze jesli nie macie nic przeciwko. postaram sie byc na bierzaco pozdrawiam!
Ja też podpijam łyczkami Pepsi ;-) i jakoś nic złego w tym nie widzę, byle z głową . A ostatnio mój M. miał nalane piwko i wypiłam 4 łyki, ale było dobre, mmmmmmm......