Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wszystko pieknie, ladnie, ale to chodzi o herbatki i mieszanki ziolowe gdzie stezenie chmielu jest bardzo duze...znalazlam o tym chmielu
10. Nieznane zioła
Niektóre zioła działają silniej niż leki! Unikaj mieszanek i herbatek. Szczególnie niebezpieczny dla ciebie jest teraz żen-szeń, rozmaryn, tymianek, chmiel i cząber, ponieważ szkodliwie działają na płód. Wystrzegaj się też moczopędnej kruszyny i aloesu, bo mogą powodować odwodnienie i przekrwienie narządów w obrębie miednicy.
Konsultacja: Iza Czajka, fizjolog żywienia.
źródło:10 rzeczy zakazanych w ciąży - Odżywianie - arykuł
spoko ;-)tylko jakoś do głowy mi nie wpadło że można robić herbatki z chmieludzięki perla bo bym pewnie dalej się zastanawiała
) to sie uśmiałam
a ja cały czas używam przeciwłupieżowego hand&shoulders, a w mikrofalii podgrzewam na okrętkę.tak jak mowiszale jak dobrze poszukasz w necie to się okazuje że pod tym samym artykułem (ta sama treść) podpisują się różni ludzie, więc kwiatkowską się nie przejmuj i lepiej zawsze słuchać własnego lekarza każda ciąża jest w końcu inna