reklama

Lipiec 2010

reklama
znalazlam o tym chmielu

10. Nieznane zioła
Niektóre zioła działają silniej niż leki! Unikaj mieszanek i herbatek. Szczególnie niebezpieczny dla ciebie jest teraz żen-szeń, rozmaryn, tymianek, chmiel i cząber, ponieważ szkodliwie działają na płód. Wystrzegaj się też moczopędnej kruszyny i aloesu, bo mogą powodować odwodnienie i przekrwienie narządów w obrębie miednicy.

Konsultacja: Iza Czajka, fizjolog żywienia.

źródło:10 rzeczy zakazanych w ciąży - Odżywianie - arykuł

tiffi wiem że buraki by byly tu nieocenione,ale nie dam rady,ostatnio mama mi zrobiła z buraków jakiś zakwas czy coś,raz zmieszałam z sokiem jabłkowym,wypiłam ledwo ledwo, drugi raz zmieszałam z marchewkowym no i po 3 łykach zwróciłam,nie dam rady się przemóc,masakra,feeee:wściekła/y:

znalazlam o tym chmielu

10. Nieznane zioła
Niektóre zioła działają silniej niż leki! Unikaj mieszanek i herbatek. Szczególnie niebezpieczny dla ciebie jest teraz żen-szeń, rozmaryn, tymianek, chmiel i cząber, ponieważ szkodliwie działają na płód. Wystrzegaj się też moczopędnej kruszyny i aloesu, bo mogą powodować odwodnienie i przekrwienie narządów w obrębie miednicy.

Konsultacja: Iza Czajka, fizjolog żywienia.

źródło:10 rzeczy zakazanych w ciąży - Odżywianie - arykuł
wszystko pieknie, ladnie, ale to chodzi o herbatki i mieszanki ziolowe gdzie stezenie chmielu jest bardzo duze...
a kto to jest Agnieszka Kwiatkowska?

ale jak dobrze poszukasz w necie to się okazuje że pod tym samym artykułem (ta sama treść) podpisują się różni ludzie, więc kwiatkowską się nie przejmuj i lepiej zawsze słuchać własnego lekarza każda ciąża jest w końcu inna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry