reklama

Lipiec 2010

reklama
newfie trzymamy kciuki i czekamy

Co do porodu ja się boję rodziłam 24h i na sucho wymordował mnie synek nieźle, chwili gdy go położyli na brzuchu nie zapomnę nigdy ale faktycznie jak go już dostałam po porodzie to od razu zapomniałam o wszystkim

Kasik ja z Ujastka znam tylko Jaworowskiego,więc nazisko Twojego gina tez nic mi nie mówi.

atabe my mamy zakaz raczej profilaktycznie przez to,że ostatnią ciąże niestety straciłam.Zadnych plamień nie mam,bóli już też nie.Gin.ostatnio sugerował,że zniesie celibat po 12 tyg;-)

Newfie trzymamy kciukasy z całej siły.Powodzenia:-)

czesc mamuski!1
kurcze przepraszam że ostatnio pisze tak mało, ale mam w pracy taki zapiernicz że cały czas coś do roboty i brakuje czasu żeby wejść na BB!! A Wy ostatnio dostałyście takiego powera do pisana że szok! ale to dobrze!!
Obiecuję się poprawić!!

Co do starań nam się udało w 3 cyklu!! Ale powiem że starania były naprawdę intensywne, monitorowanie tempki i śluzu itd...no i się udało!!

Newife życzę udanej wizyty! I trzymam mocno kciuki!! Na pewno jest wszytko super!!
Kurcze ja też się martwię emih - a ona nie daje znać!! Może jest w szpitalu na obserwacji !! Bądźmy dobrej myśli!!

Co do gazet ja ostatnio kupiłam 9 miesięcy - polecam - ciekawe artykuły. Ale to jest dwumiesięcznik!! Teraz wyszedł numer grudzień/styczeń!!

Pozdrawiam Was serdecznie!:-)

a jak juz rodzilyscie to mialyscie porod rodzinny? Jak to jest? Rodzilam sama a teraz sie zastanawiam i nie bardzo wiem czy sie zdecydowac. Jak myslicie?
tak, my rodzilismy razem i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej! malz byl przy mnie caly czas, wspieral psychicznie, masowal, a przy koncowce podtrzymywal pod pachami, a ja kucalam zeby dzidzia zeszla dobrze do kanalu rodnego, no i oczywiscie przecinal pepowine i nakrecil na kamerke moment narodzin i polozenia mi synka na brzuchu

reklama
Ashika poród rodzinny to super sprawa.Nawet nie wyobrażam sobie jak to jest być większą część porodu samej.M na pewno wytrzyma,a Tobie będzie dużo łatwiej:tak:A przy 3 fazie M może wyjść jeżeli ma słabe nerwy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry