Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja się w ogóle zastanawiałam czy zaglądać na forum bo jednak trochę nas tu jest i nakręcamy się nieźle. Pomyślałam, że też kupię jakieś gazetki czyli polecacie Mj ak mama i będę mamą, czy tak??
teraz tez juz to wiem! ;-) tez rodzilam dlugo (14h) ale jak cieplutki synek znalazl sie na moim brzuchu to tamto wszystko stalo sie niewazneJa nie oglądałam filmików dlatego, że z pozycji rodzącej to i tak nie widać tych wszystkich nieprzyjemnych rzeczy, a rodząc swojego dzidziusia ma się taki poziom adrenaliny, że odbiera się je zupełnie inaczej :-) Ja rodziłam długo, łatwo nie było, ale moment położenia dzieciątka na brzuchu natychmiast zaciera te wspomnienia sprzed chwili :-) To naprawdę można przeżyć i... WARTO PRZEŻYĆ![]()

niestety nie dala znac i wszystkie tu sie zamartwiamy!!!witajcie - wpadlam na chwileczke...bo o tej godzinie moje mdlosci siegaja zenitu!
jestem padnieta- pieszo przeoralam ok 7 km..a jeszcze musze obiad dla moich lobzow zrobic i na jutro salatkebo mamy imprezke swiateczna
szukam info od Emih- czy dala znac?