reklama

Lipiec 2010

Ja się w ogóle zastanawiałam czy zaglądać na forum bo jednak trochę nas tu jest i nakręcamy się nieźle. Pomyślałam, że też kupię jakieś gazetki czyli polecacie Mj ak mama i będę mamą, czy tak??

reklama
Ja nie oglądałam filmików dlatego, że z pozycji rodzącej to i tak nie widać tych wszystkich nieprzyjemnych rzeczy, a rodząc swojego dzidziusia ma się taki poziom adrenaliny, że odbiera się je zupełnie inaczej :-) Ja rodziłam długo, łatwo nie było, ale moment położenia dzieciątka na brzuchu natychmiast zaciera te wspomnienia sprzed chwili :-) To naprawdę można przeżyć i... WARTO PRZEŻYĆ :-D

Ja nie oglądałam filmików dlatego, że z pozycji rodzącej to i tak nie widać tych wszystkich nieprzyjemnych rzeczy, a rodząc swojego dzidziusia ma się taki poziom adrenaliny, że odbiera się je zupełnie inaczej :-) Ja rodziłam długo, łatwo nie było, ale moment położenia dzieciątka na brzuchu natychmiast zaciera te wspomnienia sprzed chwili :-) To naprawdę można przeżyć i... WARTO PRZEŻYĆ :-D
teraz tez juz to wiem! ;-) tez rodzilam dlugo (14h) ale jak cieplutki synek znalazl sie na moim brzuchu to tamto wszystko stalo sie niewazne :tak:
a wiecie ze nas lipcoweczek jest juz 70? :-)

witajcie - wpadlam na chwileczke...bo o tej godzinie moje mdlosci siegaja zenitu!

jestem padnieta- pieszo przeoralam ok 7 km..a jeszcze musze obiad dla moich lobzow zrobic i na jutro salatke:sorry:bo mamy imprezke swiateczna:cool2:

szukam info od Emih- czy dala znac?

co do porodu- kazdemu zycze takiego jaki mialam ja:-Dlekki(coprawda cc..ale siwtena opieka i od razu mialam mala przy sobie, karmilam piersia!- szybko doszlam do siebie!:tak:

Dokładnie! I nawet połóg nie jest jakiś bardzo trudny - mimo, że byłam nacinana (więc i szyta), praktycznie od razu po powrocie ze szpitala funkcjonowałam normalnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry