aneta-h
lipcowa mama
hejka!:-)
co za cwaniak z tego mojego Michasia,miałam go na rączkach i zasnął,położyłam go na kocyk na kanapie i ryk bo to już nie rączki,no to znów go na ręce,pokołysałam i znów na kocyk,już zaczął marudzić ale pogłaskałam i jakoś śpi,pewnie 15-20min i to wszystko
byliśmy na naukach przed chrztem,całe 20 min trwały a jutro na 15 chrzciny,oby tylko mały był grzeczny,sobie mysle że na rękach to pewnie bedzie,cwaniaczek
byliśmy wczoraj w tesco,któraś z Was pisała o przecenach,kupiłam małemu kurteczke zimową za 25zł fajna,chciałam taka za 37,była ładniejsza,ale rękawy takie wąskie i nie chciały się rozciagać ze ledwo bym przełożyła rączke małemu,mam takie jedno body z dziwnego materiału nie rozciagajacego się i się zawsze umorduje z jego włozeniem
tiffi ładnie pospała mała na balkonie? musiałąbym kiedyś z Michasiem spróbować ale wydaje mi się ze musiałabym po tym balkonie jeździć wózkiem
jedyneczka nie ma jak sobie poklachać z psiapsiółką, też fajna mata,kolorowa,z muzyczką i w tiny love podoba mi się to że w tych pałąkach jest więcej otworów i mozna grzechotki i zabawki powiesić na różnych wysokościach
co do łóżka to nie mam takowego
agatha to masz trening przy małej po schodach:-) trzymam kciuki i daj znać
ewcik popieram co pisała agatha, ściema jak się patrzy z magisterką, no ale coś
napisać trzeba
młoda mamuśka nie ma jak swoje wypieki,oj to mały musi być grzeczny bo rodzice muszą trochę pobyć sami:-)
ewelad ja też wogóle a wogóle nie stęskniona za @, oby przyszła jak najpóźniej
agatka natalia mój synek też takie różne minki robi jak śpi
dobra,cycamy... narazie
co za cwaniak z tego mojego Michasia,miałam go na rączkach i zasnął,położyłam go na kocyk na kanapie i ryk bo to już nie rączki,no to znów go na ręce,pokołysałam i znów na kocyk,już zaczął marudzić ale pogłaskałam i jakoś śpi,pewnie 15-20min i to wszystko
byliśmy na naukach przed chrztem,całe 20 min trwały a jutro na 15 chrzciny,oby tylko mały był grzeczny,sobie mysle że na rękach to pewnie bedzie,cwaniaczek
byliśmy wczoraj w tesco,któraś z Was pisała o przecenach,kupiłam małemu kurteczke zimową za 25zł fajna,chciałam taka za 37,była ładniejsza,ale rękawy takie wąskie i nie chciały się rozciagać ze ledwo bym przełożyła rączke małemu,mam takie jedno body z dziwnego materiału nie rozciagajacego się i się zawsze umorduje z jego włozeniem
tiffi ładnie pospała mała na balkonie? musiałąbym kiedyś z Michasiem spróbować ale wydaje mi się ze musiałabym po tym balkonie jeździć wózkiem

jedyneczka nie ma jak sobie poklachać z psiapsiółką, też fajna mata,kolorowa,z muzyczką i w tiny love podoba mi się to że w tych pałąkach jest więcej otworów i mozna grzechotki i zabawki powiesić na różnych wysokościach
co do łóżka to nie mam takowegoagatha to masz trening przy małej po schodach:-) trzymam kciuki i daj znać
ewcik popieram co pisała agatha, ściema jak się patrzy z magisterką, no ale coś
napisać trzeba
młoda mamuśka nie ma jak swoje wypieki,oj to mały musi być grzeczny bo rodzice muszą trochę pobyć sami:-)
ewelad ja też wogóle a wogóle nie stęskniona za @, oby przyszła jak najpóźniej

agatka natalia mój synek też takie różne minki robi jak śpi
dobra,cycamy... narazie

mysle ze po tym niewygodnym chol..stwie nie musi byc kosmiczna technologia zeby bylo super :-)
nie wiem co jest grane za chiny nie chce do hustawki :-( mam nadzieje ze w nocy bedzie spal. Nadrobilam prasowanie kosztem obiadu, ale mam gdzies byl ryz z jablkami dla chlopakow a dla mnie ryz z dzemem gotowal m wiec nie posolil i bylo zdrowo ;-)
Rozmawialam wczoraj z kolega i mowi do mnie "widze ze ty zyjesz uczuciem" to a'propos mojej diety a ja na to " nie, nadzieja, ze kiedys sie wyspie" 
ześwirował tatuś widzę na punkcie królewny-super, rewelka och i ach, tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!
Ale czy wytrzymam do wiosny taka zapuszczona to druga sprawa
Może polubi jeszcze, ja myslałam że jeszcze będziemy długo cierpieć w kapieli a tu 5 dzień bez płaczu