Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. prezent rewelacja :-) przy psiaku to i dzieci spokojniejsze, ja ciągle myśle nad kotkiem, ale to problem taki że kociaki bardziej niesforne i wszędzie włażą a Ala jeszcze troszke mała i wolałabym żeby na razie nie właził taki futrzak do łóżeczka a wiem że się nie upilnuje stwora
więc pewnie decyzję odłożę na później
Ale niunia zasnęła o 22ej wczoraj. Strasznie nas rozbawia bo my siedzimy w końcu łózka, właściwie ja a M obok przy biurku zaś małą kładziemy po uśpieniu na trochę w naszym łóżku na podusi . I gadamy gadamy , patrzymy a ta broda wysunięta i biedna przygięta do siadu kuka na nas
A już za tatusiem to szaleje normalnie, nawet jak płacze to się śmieje przez łzy tak ją rozbawia:-) Żelazo znów podaję od wczoraj ale po 1ml przez kilka dni na próbe, na razie odpukać tylko 2 kleksy dziennie
Byłyśmy też 2h na spacerku bo jest bardzo ładnie. A Emi mnie dobiła znów bo mówi że nie ma jednej książki z matmy
Nosz w trzecim miesiącu nauki się przyznała
W dodatku ma zrobić z niej zadanie na jutro inaczej zresztą by pewnie nie powiedziała, ja nie wiem, jakaś nietomna jest czy co
Nie mówiąc że znów burdel w szafce i pretensje że jej wywaliłam ksiązki aby ułożyła na nowo bo były przemieszane z pierdołami, masakra
Zadzwoniłam do eks i już myslałam że będzie wojna bo mówi -nie wiem po kim ona taka nieprzytomna-już myślałam że do mnie pije i się zapowietrzyłam ale dokończył że przecież ani ja ani on tacy nie jesteśmy
Cóż, miło z jego strony albo chłop zapomniał bo ja straszny roztrzepaniec jestem no ale ja mogę sobie o sobie tak mówić ale ktoś to już nie
Jemy żelastwo dalej po tej jednodniowej przerwie tylko w mniejszej dawca nam zaleciła na razie. Ja też panikara właśnie i już widziałam odwodnienie

5 miesięcy o jacie
Ale gna ten czas

Ale faktycznie, albo wóz albo przewóz a nie raz tak raz siak, niezdecydowani jak baba w ciąży
My idziemy w sobotę bo będziemy mieli dokumenty od chrzestnych ale kurka teraz myślę że może jutro iść bo tydzień wcześniej może za późno?
Nam się marzy z M właśnie w duecie napoić i czekamy żeby małą podrzucić do dziadków na noc
Aerobik eh szacun dla Ciebie:-)

nie wiem, o co kaman...

Mam też znajomą której dzieciaki dzielą 4 lata i też jest oki, ona dopiero po ich odchowaniu poszła do pracy czyli w wieku chyba ok. 33-32 lat (ma 38) a w tej chwili na studia podyplomowe. Muszę przyznać że wspaniale się potrafiła rządzić finansami i mimo jednej przeciętnej pensji mieli i fajne ciuszki dla całej rodziny (znali terminy przecen w firmowych sklepach) i nowe auto (na kredyt ale w realnych do spłaty ratach) i wakacje co roku nad morzem przy czym potrafili wyszukać super miejsce w dobrej cenie a potem jakąś dobrą a tanią posiłkownie na miejscu albo gotowała sama co drugi dzień proste dania. Jedno dziecko dodatkowo szkoła muzyczna a oboje prywatnie angielski. Ona oczywiście zawsze dobrze obcięta. Naprawdę szacunek wielki. Ona jest dla mnie przykładem że jak się chce to się da. Aha, jej mąż w między czasie zaocznie studia inżynierskie ukończył. No i tak jednym rzutem że tak powiem to człowiek z wprawy nie wyjdzie
Ale jest pewnie fizycznie ciężko
A wielkość mieszkania czy samochodu to mi się wydają sprawy drugorzędne;-) Ja kiedyś chciałam dwójkę z różnicą ok. 2 lat a trzecie tak jak teraz, na nowo wszystko przezywać raz jeszcze kiedy starsze dzieci już samodzielne
Wyszło tak że jest drugie po 10 latach i jest super
Chętnie bym zapodała następne za dwa lub 3 lata, zobaczymy jednak jak się nasza sytuacja bytowa rozwinie;-) tak czy siak myślę że zgoda twojego M jest potrzebna bo może być potem rozżalony i niemiły w obejściu
Ja podaję w huśtawce (oczywiście nie w ruchu
) bo jedną ręką podaje ta strzykawką a drugą łapię chusteczką to co wypłynie
Piorę w loveli dla zapaszku niemowlęcego bo tak go lubię

W dodatku zostawiłam po spacerze klucze w drzwiach, dobrze, ze sąsiadka przyuważyła i mi zapukała. Normalnie jeszcze by mi było potrzebne zabawianie się z zamkami...
oby działał