Witam:-)
My juz po szczepieniu. Kinia wazy 7400-90 centyl. Przez 6 tygodni przytyła 1200. Pani doktor stwierdziła ze to kluseczka i ma wagę ciężka. Płakała na widok pielegniarki i pani doktor. Wogole nie chciała sie do nich usmiechnac. Podczas szczepienia(trzy klucia)troche poplakala, ale szybko przestala-byl to bardziej zal.
Dostalismy skierowanie do laryngologa bo mala czasami strasznie charcze, u lekarza tez charczala. Zauwazylam ze ma to miejsce przewaznie gdy jest zmeczona bardzo i chce spac. Na skierowaniu napisala-wiotkosc krtani.
Zmartwiłam sie bo powiedziala ze w zadnym wypadku nie mam czekac z nowymi pokarmami do ukonczenia 6 m-cy. Powiedziala ze najpozniej jak skonczy 5 miesiecy-5,5 mam podac warzywka. Najpierw marchewke. Z glutenem mogetroszke poczekac, ale mam jej podac zanim skonczy pol roku. Teraz nie wiem co mam zrobic.
jedyneczka moja juz ma wlozony spiworek do gondoli. Makaron gotujesz. Kielbaske podsmazasz na pateln. Gdy jest juz usmazona dodajesz makaron. Moj dodaje do tego ful przypraw(czosnek, slodka papryke, sol, pieprz-co mu sie nawinie). Na sam koniec wbijasz tam jajko i mieszasz wszystko. Moja gdy placze to czasami to az glos traci-chrype dostaje. Masz racje to jego wina, niech on Cie przeprasza
tiffi Ja dzis sie wzielam za sprzatanie. Podzielilam sobie na dwa dni, jutro dokanczam. Przy mojej aferzystce(tak nazywa ja moja siostra) nie dalabym rady na raz. Ja dla odmiany dzis mialam ladna nocke.
tweenie podaj mi przepis na te ciasto bezmleczne. Mi dzis pediatra powiedziala abym probowala po malu jesc nabial. Tylko ze ja zauwazylam ze jak zjem cos co nie powinnam to mala od razu czysci i place czerwone na policzkach sie robia.
magdzia moze to byc od mleka. Moje starsze mialy straszne problemy z wyproznianiem gdy pily Nan.
Ewcik moim zdaniem spokojnie mozesz isc na spacerek