eijf
Fanka BB :)
Probuje sie troche odnalezc ale ciezko mi idzie
Dziecko jak zwykle bez problemu wrocilo do domu, ucieszyla sie z wizyty u kuzynki,ma swoj rytm dnia tylko rano dluzej spi (budze ja o 10).gorzej ze mna.Ciagle mi zimno i tesknie za tym co bylo,za moja weranda i calym dniem na dworez no ale coz...Moze choc na stare lata wyemigruje tam gdzie zawsze ladna pogoda albo choc domek letni sobie sprawimy.Juz w kazdym razie nie mam wyrzutow ze nacisnelam troche na mojego z tym wyjazdem bo w rezultacie sam posiedzialby dluzej, sam ponarzekal na pogode po powrocie i mamy podobne odczucia co do tej starosci
Tak sie rozpisalyscie o lepieniu ze sama wczoraj kupilam dziecku plasteline i zobaczymy czy bedzie lepic(?).z tym ze ja mam taka zwykla.Obstawiam ze jesc nie bedzie.
Probuje na szybko szykowac cos na swieta bo mam tez gosci ktorzy maja pewne zyczenia jesli chodzi o menu
Niby to tylko brunch ale mimo wszystko.Pierwszy raz bede robic (albo moj maz) jajka po benedyktynsku np.Bo taki przepis (jajka,szparagi,losos itd)
Mialam dzis z dziewczynami piec ciasteczka ale niestety ta druga sie rozchorowala
Szkoda bo miala byc zabawa no ale moze jutro sie uda?
Tak sie rozpisalyscie o lepieniu ze sama wczoraj kupilam dziecku plasteline i zobaczymy czy bedzie lepic(?).z tym ze ja mam taka zwykla.Obstawiam ze jesc nie bedzie.
Probuje na szybko szykowac cos na swieta bo mam tez gosci ktorzy maja pewne zyczenia jesli chodzi o menu
Mialam dzis z dziewczynami piec ciasteczka ale niestety ta druga sie rozchorowala
Były też farbki do malowania palcami, ale to już dużo gorzej szło, jakies takie żelowe te farbki, słabo kryły i połowo wyschnięta, az by wypadało zareklamować..
a na każdego faceta mówiła- ksiądz