reklama

Lipiec 2010

Witam Was nieśmiało... Dzisiejszy test pozytywny, ale na razie więcej obaw niż radości - jestem po dwóch nieudanych próbach (6 i 7 tydzień), ale nie mogłam sobie odmówić zajrzenia tutaj:sorry:
Wszystkiego dobrego!

reklama
Witajcie! Nie zauważyłam że lipiec ma już swój wątek i napisałam na starym :sorry:
Ja tak nieśmiało - dziś wyszedł mi pozytywny test, ostatnia @ 5.10, jeszcze dziś jadę na B-HCG. Wizyta u lekarza dopiero 16.11.
Na razie więcej we mnie lęku niż radości, bo mam za sobą dwie nieudane próby (6 i 7 tydz), ale nie mogłam sobie odmówić zajrzenia tutaj ;-) Mam już 11-letnią córkę, a o drugiego dzieciaczka staramy się od 3 lat...
Pozdrawiam Was cieplutko!

Witajcie! Nie zauważyłam że lipiec ma już swój wątek i napisałam na starym :sorry:
Ja tak nieśmiało - dziś wyszedł mi pozytywny test, ostatnia @ 5.10, jeszcze dziś jadę na B-HCG. Wizyta u lekarza dopiero 16.11.
Na razie więcej we mnie lęku niż radości, bo mam za sobą dwie nieudane próby (6 i 7 tydz), ale nie mogłam sobie odmówić zajrzenia tutaj ;-) Mam już 11-letnią córkę, a o drugiego dzieciaczka staramy się od 3 lat...
Pozdrawiam Was cieplutko!

Witaj..ja tez jestem mamą Aniołka ( 9tc).....u mnie @ 3 .10.....i juz od wtorku wiem, że jest fasolka...są dwie krechy...i lekarza tez mam 16.11.....
mnie sie udało teraz w pierwszysm cyklu starań.....i jeszcze jestem w szoku!

reklama
Karolcia ja też jestem jeszcze w szoku, tak bym chciała żeby tym razem było dobrze... Jeśli tym razem się nie uda, już nie będę próbować...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry