reklama

Lipiec 2010

ja w poprzedniej ciazy bylam 6/7 tydz i juz widzialam malutka kropeczke:tak:
Teraz sytuacja sie zmineia z racji tego, ze mieszkam w UK...um. sie do gp na przyszly tydz i ona mnie pokieruje...

reklama
ja w poprzedniej ciazy bylam 6/7 tydz i juz widzialam malutka kropeczke:tak:
Teraz sytuacja sie zmineia z racji tego, ze mieszkam w UK...um. sie do gp na przyszly tydz i ona mnie pokieruje...

no i własnie o to mi chodzi, że w 4-5 tc nie ma sensu iśc bo nic nie powie i nic nie zobaczy...a w 6-7tc to już serducho powinno byc....

Hej Hej

Witam nowe mamuśki
R.usałka mamy ten sam termin, Ciekawe jak to bedzie HII Tez mam starszą coreczkę, obecnie ma 4 latka.

Ja nie wytrzymałam i bylam wczoraj u ginka i mialam robione usg, Ciesze sie, ze poszlam bo mialam jakies schizy, ze moze byc ciąza pozamaciczna. WRR no ale dobrze, ze nie jest i jest wszystko ok, mam przyjsc za 3 tyg miedzy 7-8 tyg wtedy zobaczymy bijące serduszko, juz nie mogę sie doczekac, Ale strasznie sie cieszę, ze wczoraj bylam. Jestem spokojniejsza.

ale sie ciesze...przypominam sobei jak to bylo w pierwszej ciazy..
Super jest to forum- naprawde!razem razniej przejsc przez caly okres ciazy...pozniej wklejac zdjecia maluszkow...
My w czerwcowkach 2006 do teraz utrzymuejmy kontakty!:tak:
Mamy takze watek zamkniety- jak przyjaciolki piszemy co nas trapi, o naszych radosciach, smutkach...
Moze i nam uda sie stworzyc taka silna grupe wsparcia:-D

Cześć ja byłam we wtorek i widzialam tylko pęcherzyk. Lekarka wyliczyła że to miedzy 5 a 6 tygodniem a następna wizyta za cztery tygodnie i w końcu zobacze bijace serduszko.Mi z przeziebieniem już lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
To się doczekałaś! Wczoraj pokazały mi się dwie kreseczki :D razem z moim lubym jesteśmy super szczęśliwi. Z tego co liczyłam powinnam rodzić pod koniec lipca mam nadzieje że maluszek nie będzie chciał czekać do kolejnego miesiąca. :-):-D

Pozdrawiam :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry