reklama

Lipiec 2010

reklama
nie do konca ja bylam w 4 tc i juz było widac pecherzyk

ja i tak mam dopiero termin na 16 więc nie będę sie denerwowała...i juz...będzie dobrze....a 16 zobacze śliczną zdrową fasolkę....
widzisz poprzednio ja byłam w 4 tyg ..u mnie tez był pęcherzyk, a potem fasolka popłynęła...więc ja chcę widzieć serduszko!

kwas foliowy dla ciezarnych?? a jest jakis inny kwas foliowy nie dla ciezarnych??? :-) nie strasz bo ja w a ptece kupiłam i nic nie powiedziałam ze jestem w ciazy

no jest folik, jako suplenent diety, bo go możesz brac nie tylkow ciązy...mój Z tez brał folik bo lekarz tak zasugerował.
A ja jem cały czas feminantal...on ma folik i wszystklie witaminy

no jest folik, jako suplenent diety, bo go możesz brac nie tylkow ciązy...mój Z tez brał folik bo lekarz tak zasugerował.
A ja jem cały czas feminantal...on ma folik i wszystklie witaminy
Współczuje Ci bardzo! ale tym razem napewno bezdie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) ja ide do lekarza w przyszły czwartek i trzese gaciami, bo tez chce juz usłyszec serducho, a bezdie to 8 tc , nie jak pokazuje moj suwaczek 6 :-D

Współczuje Ci bardzo! ale tym razem napewno bezdie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) ja ide do lekarza w przyszły czwartek i trzese gaciami, bo tez chce juz usłyszec serducho, a bezdie to 8 tc , nie jak pokazuje moj suwaczek 6 :-D

musi być dobrze....ale jak nie usłysze bicia serduszka to bedę bardzo niespokojna...

reklama
picture11144.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry