Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi też lekarz kazał brać na razie tyko kwas foliowy.Właśnie ja tez jestem ciekawa jak z tym becikowym. Ale dlaczego by mieli nie dawać becikowego jak się chodzi prywatnie.To by byla głupota.
Dziewczyny a jak u was z witaminkami,lykacie cos?Bo w UK zalecaja tylko kwas foliowy a w poprzeniej cos tam bralam ale to bylo prawie 7 lat temu???
Ja na razie tylko kwas foliowy, a dodatkowe witaminy to lekarz na pewno zleci za jakiś czas, chyba po pierwszym trymestrze.![]()
witam cala ciaze chodzilam prywatnie nalez sie normalnie. Bo wyplacaja na podstawie aktu urodzenia i pesel do tego ;-)Dziewczyny jak to jest z tym becikowym? czy jeśli moją ciąże poprowadzi lekarz przywatnie, a nie na nfz to dostane becikowe?
Też słyszałam, ze przechodzenie ciazy jest dziedziczne....
...i to mnie trochę uspokaja...bo maja mama i moja siostra przechodziły całą ciąże bezobjawowo....
Ja chcę już do gina....bo oszaleje...w poniedziełek mam wizytę...to będzie wg OM 6 tydzień 2 dzień...jak myslicie, zobaczy już coś konkretnego? Serduszko na przykład?
mój gin kazał mi brać tylko kwas, ale nie wiem czy później da mi jeszcze coś innego![]()
Dziewczyny jak to jest z tym becikowym? czy jeśli moją ciąże poprowadzi lekarz przywatnie, a nie na nfz to dostane becikowe?
witam cala ciaze chodzilam prywatnie nalez sie normalnie. Bo wyplacaja na podstawie aktu urodzenia i pesel do tego ;-)