reklama
witajcie witajcie Dziewczyny 
i ja chętnie dołączę do grona lipcówek
teraz leci 8 tydzień, termin mam na 10.07.2010r. Byliśmy z mężem ostatnio na usg i widzieliśmy małe bijące serduszko
to nasze pierwsze maleństwo i jesteśmy bardzo szczęśliwi, bo udało nam się zaraz po ślubie choć staraliśmy się już ponad pół roku.
i ja chętnie dołączę do grona lipcówek
Witam dziewczyny
Nie było mnie troche bo na weekendzie na studiach byłam. Niestety mdłości mam ale kibelka nie było, nadal częsciej chodze siku. I najchetniej bym spała caly dzień i nic mi sie niechce. I mam ochote na lody z mrożonych truskawek albo wiśni. Ja dopiero wizyta za tydzień, już się nie moge doczekać.Ja miałam robione usg brzuszne i przy pierwszej ciązy i teraz tez. I tak myśle że będzie druga dziewczynka.
Nie było mnie troche bo na weekendzie na studiach byłam. Niestety mdłości mam ale kibelka nie było, nadal częsciej chodze siku. I najchetniej bym spała caly dzień i nic mi sie niechce. I mam ochote na lody z mrożonych truskawek albo wiśni. Ja dopiero wizyta za tydzień, już się nie moge doczekać.Ja miałam robione usg brzuszne i przy pierwszej ciązy i teraz tez. I tak myśle że będzie druga dziewczynka.
M
mammi
Gość
justyś1 witaj wsrod lipcoweczek:-)Witam tym serdeczniej,ze podobnie jak ja jestes z Krakowa
To twoja pierwsza dzidzia?Jak przechodzisz ciaze?
lena aa fajnie,ze do nas dolaczylas.
To twoja pierwsza dzidzia?Jak przechodzisz ciaze?lena aa fajnie,ze do nas dolaczylas.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
M
mammi
Gość
gaja 86 szczerze to nawet nie wiedzialam,ze w tak wczesnej ciazy mozna robic badanie przez powloki brzuszne
.Jednak zacofana jestem.Ja mam na razie przezpochwowe i w pierwszych tygodniach w poprzednich ciazach tez robione mialam tylko takie.
.Jednak zacofana jestem.Ja mam na razie przezpochwowe i w pierwszych tygodniach w poprzednich ciazach tez robione mialam tylko takie.
justyś1 witaj wsrod lipcoweczek:-)Witam tym serdeczniej,ze podobnie jak ja jestes z KrakowaTo twoja pierwsza dzidzia?Jak przechodzisz ciaze?
lena aa fajnie,ze do nas dolaczylas.
To moja pierwsza ciąża, a tak dokładnie to wpadka bo mam dopiero 16 lat. Narazie wszystko jest Ok, ale jutro idę na badania, mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Witam wszytskie przyszłe lipcowe mamy:-):-):-)
Termin mam na razie na 29/06 ale o tydzień później z usg i moich własnych wyliczeń więc raczej na pewno lipiec. ;-)
Jestem już mamą 1,5 rocznej Marysi.
Na razie poza typowymi objawami wszystko OK choć brzuszek juz mi widać i nie wiem czy długo to jeszcze da się w pracy ukrywać. Na szczęście na świeżo pamiętam jak szybko mdłości, ospałość i zmęczenie mijają z dnia na dzień;-);-);-) i tego dnia nie mogę się już doczekać,
Wyniki i badania OK. Czekamy na to najważniejsze usg po 12 tygodniu.
Pozdrawiam wszystkie mamy zwłaszcze te pierwsze i te bardzo młode!!!
Termin mam na razie na 29/06 ale o tydzień później z usg i moich własnych wyliczeń więc raczej na pewno lipiec. ;-)
Jestem już mamą 1,5 rocznej Marysi.
Na razie poza typowymi objawami wszystko OK choć brzuszek juz mi widać i nie wiem czy długo to jeszcze da się w pracy ukrywać. Na szczęście na świeżo pamiętam jak szybko mdłości, ospałość i zmęczenie mijają z dnia na dzień;-);-);-) i tego dnia nie mogę się już doczekać,
Wyniki i badania OK. Czekamy na to najważniejsze usg po 12 tygodniu.
Pozdrawiam wszystkie mamy zwłaszcze te pierwsze i te bardzo młode!!!
reklama
emih
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe lipcóweczki :-)
Nie wiem jak u was kochane, ale mój brzuszek jednak postanowił rosnąć i piersi też ruszyły z dnia na dzień
I dziś pierwszy dzień bez strasznych mdłości? Koniec? czy tylko taka przerwa w "rozrywce"? 
Jeśli chodzi o dziecinkę i ciążę... Faktycznie, na kolejne dziecko czeka się inaczej, więcej spokoju w duszy, choć zna się ciemne strony pierwszych miesięcy, ale może właśnie dlatego, że się je zna... Niby kolejne dziecko jest przeciwnością wcześniejszgo, więc liczę na to że dzidzia w brzuszku da mi mniej popalić niż Kasiunia- tego co się działo- w najmądrzejszych książkach nie opisywali ;-)
Gaja- jak się nie obrazisz- wpisałam twoje przeczucia co do dziewczynki na stronie płci.
NIE- ZAZ-DROSZ-CZE!!! ;-);-);-)Emih kiedys pisala o obnizonej sprawnosci intelektualnej;-)Chociaz to chyba bardziej roztargnienie.Ja dzis pojechalam z mezem na stacje benzynowa.On poszedl do sklepu, a ja mialam zatankowac.Noi zatankowalam tylko zamiast oleju napedowego do silnika diesel wlalam 40 litrow benzynyMoj biedny M musial wszystko spuszczac,zeby silnika nie zniszczyc.Strata ponad 170zl.
Myslalam,ze mnie zamorduje,ale nie bylo tak zle;-)To wlasnie uroki ciazy;-)
Nie wiem jak u was kochane, ale mój brzuszek jednak postanowił rosnąć i piersi też ruszyły z dnia na dzień
I dziś pierwszy dzień bez strasznych mdłości? Koniec? czy tylko taka przerwa w "rozrywce"? 
Jeśli chodzi o dziecinkę i ciążę... Faktycznie, na kolejne dziecko czeka się inaczej, więcej spokoju w duszy, choć zna się ciemne strony pierwszych miesięcy, ale może właśnie dlatego, że się je zna... Niby kolejne dziecko jest przeciwnością wcześniejszgo, więc liczę na to że dzidzia w brzuszku da mi mniej popalić niż Kasiunia- tego co się działo- w najmądrzejszych książkach nie opisywali ;-)

Gaja- jak się nie obrazisz- wpisałam twoje przeczucia co do dziewczynki na stronie płci.
Ostatnia edycja: