reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Pomieszało mi się wszystko-kurka.Zamieściłam opis na złym wątku.Musiałam skasować.Opis wizyty na odpowiednim wątku jest bardzo krótki,bo nie mam siły drugi raz tego samego pisać.Sorki-jakaś zamotana jestem,chyba z tego szczęśćia:happy:
Ashika tak do Bonarki.W sumie to chyba jednak tam nie pojadę bo wiekszośc prezentów to sprzęt Rtv AGD i chyba wizyta w Media Markt wystarczy.

Aha!Dla M wymyśliłam nawigację do samochodu i nawet już mam upatrzoną,tylko tato rano po nią pojedzie:tak:

reklama
hejka
ja dziś cały dzień poza domem. najpierw dentysta, ostatnie i prezenty i .... posżłam sobie do kina na Rewers:-) a co tak sama w domu będę siedzieć, nie? film ok, warto było. a jutro w góry!!! moje pierwsze święta w gorach, a nawet na desce nie pojeżdze..hmm. ale zaczełam kombinować, co by zorganizować kulig z ogniskiem i pieczeniem kiełbasek. jeśli śnieg bedzie!

Ja też oczywiście nie śpię tylko netu nie miałam, a teraz jak mam...leżę sobie, nie mam na nic siły, jakoś brzuch mnie znów pobolewa (może po pakowaniu toreb?...), a jutro 6godz podróży...
Tak więc tylko napiszę że gratuluję wszystkich udanych wizyt, za te w okresie międzyświątecznym trzymam kciuki a teraz
Życzę Wam dziewczyny
CIEPŁYCH,
RADOSNYCH
I SPOKOJNYCH ŚWIĄT W GRONIE RODZINY,
SAMYCH MIŁYCH CHWIL OBŻARSTWA,
OGÓLNEJ SZCZĘŚLIWOŚCI
I BŁOGIEGO ODPOCZYNKU :-)
Do zobaczenia po Świętach...

Ostatnia edycja:
Ja też oczywiście nie śpię tylko netu nie miałam, a teraz jak mam...leżę sobie, nie mam na nic siły, jakoś brzuch mnie znów pobolewa (może po pakowaniu toreb?...), a jutro 6godz podróży...
Tak więc tylko napiszę że gratuluję wszystkich udanych wizyt, za te w okresie międzyświątecznym trzymam kciuki a teraz
Życzę Wam dziewczyny
CIEPŁYCH,
RADOSNYCH
I SPOKOJNYCH ŚWIĄT W GRONIE RODZINY,
SAMYCH MIŁYCH CHWIL OBŻARSTWA,
OGÓLNEJ SZCZĘŚLIWOŚCI
I BŁOGIEGO ODPOCZYNKU :-)
Do zobaczenia po Świętach...

emih dla Ciebie też wszyskiego dobrego na te święta i nadchodzący nowy rok:happy::happy::happy: i dziękujęza życzenia;-)

mam mega ochote na zapiekanke i chyba po nią gdzieś zaraz pojade:zawstydzona/y:

reklama
Do góry