reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Atabe szok :szok:, mój by mnie wyśmiał jakbym mu kazała się zwlec z łóżka :sorry:, gratuluję męża :tak:.

Ależ jestem umordowana, wczoraj pomyłam okna, poprałam i powiesiłam firanki, wyszorowałam kuchnię, została jeszcze łazienka, kurze i podłogi :confused2:.

Emih, Tiffi życzę również spokojnych Świąt oraz bezpiecznej i szybkiej drogi :tak:.

reklama
Kochane Lipcóweczki, życzę Wam wszystkiego najlepszego na te święta i cały nowy rok. Abyśmy wszyskie za rok mogły cieszyć się takim widokiem:-):-):-)

Załączniki

• Dziecko_w_czapce_sw._Mikolaja._Boze_Narodzenie._2562[1].jpg
    Dziecko_w_czapce_sw._Mikolaja._Boze_Narodzenie._2562[1].jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 39
napisałam się i mi wszystko znikło:wściekła/y::eek: Vanilka prezent zamówiony- mam dziś odebrać, mam nadzieję, ze wszystko się okaże ok tym razem. Moi rodzice są fanami prognozy pogody- kupiłam stacje pogody taką elektroniczną. I coś dokupie do tego jakiś alkohol czy coś.
A mój M samej by mnie nie pozwolił jechać, a ja zagroziłąm, ze jak nie pojedzie ze mną to nie pójdę spać i jemu też nie dam usnąć:-p
Taki prezent moim rodzicom tez by przypadl bo oni bez ogladniecia pogody to chyba nie zasna ;-)

8vuqhf.jpg
WESOŁYCH ŚWIĄT
8vuqhf.jpg

Gwiazdy z nieba,których nie dotkniecie!
Marzeń spełnienia, których nie osiągniecie!
Radość,w życiu tak ciężkim i tragicznym.
Uśmiechu, pustego słowa w moim słowniku!
Wiary która jest chwiejna jak wiatr za dmucha
Szczęścia niewidzialnego oczyma...

Może świata u stóp i wielu z nim przymiotników
Wiem czego Wam mogę życzyć
Bądźcie sobą przez każdą chwilkę w życiu.
Która mija nas jak wiatr i czas lecący?
Bądźcie takimi jakimi Was Bóg stworzył.
Nie znających potencjału drzemiącego -
cech ani negatywów.

Jesteście ludźmi zatem nimi pozostańcie?
Właśnie takimi których kocham najbardziej!
Z dobrem i złem w wnętrzu osobowym,
z charakterem ciężkim i nieprzetworzonym!

Powodzenia i walki, sukcesu i ewentualnych darów,
w postaci cech charakteru,
Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha.
Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne!
Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego!
Zdrowia by móc w nimi brnąć
dobrego ducha wiary i myśli w dni 2010.

29pdzc5.jpg

Ostatnia edycja:
Wszystkie mamki- dużo zdrowia dla was i dla naszych małych krewetek ;), dużo pieniązków bo to nnam sie bez watpienia przyda, dużo szczęscia i miłości !! Żeby ta zima nie była dla nas taka zimna i straszna, i żeby wszystko układało się po naszej myśli !! Tym któe życzą sobie pod brzuszkiem dziewczynek- niech rodzą sie dziewczynki, tym które chcą chłopców - niech rodzą sie fajne chłopaki ;) Przed świetami już nie zawwitam do was wiec wszystkiego co najlepsiejsze!! :):*:*

POMYSL SUPER- KTO WEZMIE SIE ZA JEGO REALIZACJE?:-)
czy po Swietach bo teraz kazda ma roboty po lokcie...:happy:

nawet nie nadrobie tego co nastukalyscie przez 2 dni...

klikne tylko, ze zyjemy mamy sie super..i przygotowujemy sie do Swiat..:-)
cze dziewczyny! ale zescie nastukaly!!! :szok: ja ostatnimi dniami nie mam czasu zeby posiedziec na necie bo mam tyle roboty, ze niewiem w co rece wlozyc (tak to jest jak sie odklada na ostatnia chwile) i do tego te pozarywane nocki zw. z przyzwyczajaniem mlodego do swojego lozeczka i odzwyczajanie od cyca... nie jest lekko! :no:
witam nowe lipcoweczki! ;-)
gratuluje udanych wizyt i USG! :tak:
jesli chodzi o pomysl z pogrupowaniem lipcoweczek to bardzo dziekuje za komentarze i sugestie, ale zajelabym sie tym na spokojnie po Swietach oczywiscie z Wasza pomoca, bo sama nie czuje sie na silach... jesli chodzi o opiekunki to tez uwazam, ze Rusalka powinna wybrac (oczywiscie nic na sile) a jak moge zasugerowac to powinny byc to aktywne lipcoweczki (bo sa na biezaco) i majace juz dziecko (doswiadczenie) jak np. Vanilka, Mammi, Emih, Geperty, Ashika... ale to tylko moje przemyslenia... :-)
z tego braku czasu to nawet normalnego obiadu nie mam czasu zjesc... wczoraj jadlam 3 kanapki z Mc'a... :eek:
milego dnia dziewczyny i nie przemeczajcie sie!!! :-p

Witam się z rana!!
Najpierw reprymenda dla geperty!! Czy Ty oszalałaś z tym wieszaniem firanek i myciem okien w 9 tygodniu!!! Mam nadzieję że ostrożnie to robiłaś!!

Kobitki jesli chcecie ja sie deklaruję na zrobienie tej listy!! i systemu łączności! Perła ma małe dziecko to pewnie jej czasu braknie!! A ja narazie jeszcze mam czas to mogę to dla nas wszystkich zrobić!!

Pozdrawaim Was serdecznie od karolci!! Mam z nią kontakt, ciągle ma objawy ciążowe, na początku stycznia będzie miała USG i wszytsko się wyjaśni...ale jest pełna nadzieji, że dzidziuś rośnie!! Obiecała że jeśli wszystko pozytywnie się rozwiąże to do nas wróci!! I ja mocno wierzę że tak się stanie!!

My też dziś wieczorkiem jedziemy już do rodziców, niestety mój mąż pracuje w drugi dzień świąt:wściekła/y:, ale cóż mogę na to poradzić. Zostane sobie u rodziców, będe się objadać smakołykami i odpoczywać:happy: niestety nie ma tam internetu, ale postaram się zajrzeć, jak będe u kogoś;-) bo dla mnie dzień bez forum to dzień stracony:-D ale widzę, że wszystkie ciężko dziś pracujecie w swoich domkach;-)

Witam się z rana!!
Najpierw reprymenda dla geperty!! Czy Ty oszalałaś z tym wieszaniem firanek i myciem okien w 9 tygodniu!!! Mam nadzieję że ostrożnie to robiłaś!!

Kobitki jesli chcecie ja sie deklaruję na zrobienie tej listy!! i systemu łączności! Perła ma małe dziecko to pewnie jej czasu braknie!! A ja narazie jeszcze mam czas to mogę to dla nas wszystkich zrobić!!

Pozdrawaim Was serdecznie od karolci!! Mam z nią kontakt, ciągle ma objawy ciążowe, na początku stycznia będzie miała USG i wszytsko się wyjaśni...ale jest pełna nadzieji, że dzidziuś rośnie!! Obiecała że jeśli wszystko pozytywnie się rozwiąże to do nas wróci!! I ja mocno wierzę że tak się stanie!!
aisim ja jestem za!!! mozna najpierw zrobic cos takiego jak mialysmy na styczniowkach:
Styczniówki 2009 - Mapy Google
i wtedy dopiero podzielic dziewczyny na grupy...
super ze masz kontakt z Karolcia! przekaz jej pozdrowionka i powiedz ze wszystkie tu na nia czekamy! wszystko bedzie dobrze i nie bedzie miala wyjscia jak do nas wrocic ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry