reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Już po wizycie.Cała jestem w skowronkach:happy::happy::happy:Wszystko OK!!!Dzidziuś śliczniutki,mała wiercipiętka moja kochana.Na odpowiednim wątku opiszę dokładnie wieczorkiem i zamieszczę fotkę.
Z tego szczęścia jak wracałam nabyłam pierwsze ciuszki dla maleństwa:tak:
2 pary śpioszków,kaftanik i malutkie buciko-skarpeteczki.

atabe ja też nie mam jeszcze prezentów:zawstydzona/y:Niestety zawsze tak jest w moim przypadku,że prezenty kupuję w ostatniej chwilii,chyba nigdy się rozumu nie nauczę;-)
Jadę zaraz do nowego centrum handlowego.Może uda się kupić wszystko w jednym miejscu.

reklama
Mami fajnie,że wszystko ok:-)
Jwszcze nie wiem, co tam będzie na gimnastyce, ale są to ćwiczenia specjalnie dla ciężarnych:tak:
Ja dzisiaj byłam na specjalnym jarmarku świątecznym i teraz właśnie griluję pachnącą kiełbaskę...:happy:
A na prezent rodzice zażyczyli sobie odtwarzacz CD, więc się składamy:cool2:

Jednak nie pojechaliśmy na zakupy tzn.M pojechał sam, ale nie po prezenty tylko po towar do sklepu,a na to nie miałam ochoty;-)
W sumie mam już mniej więcej poukładane w głowie co komu kupie.Babci-robot kuchenny,mojemu tacie aparat cyfrowy,córce mp3 i jakieś fajne kolczyki,Szymonkowi kupiłam klocki i dokupie jakąś zabaweczkę do pchania lub ciągnięcia.Teściowa dostanie piękną rózgę;-)Tylko najgorcze jest to,że nie wiem czym slubnego obdarować.Zawsze ja wybieram prezent,a jedzie po niego mój tato,tym sposobem małżon się nie domyśla.Tylko,że ja nie mam pojęcia co mu kupić.

Kurde tak narzekalam na apetyt a dzisiaj wcinam, i jeszcze mama dostarczyla swierzo wedzone sznki i jka tu im sie oprzec, teraz leze z wywalonym brzuchem i sie ruszac nie moge:zawstydzona/y: ale chlop w koncu przyjechal to sie mna opiekuje:-)

Ja tez juz leze z wywalonym brzuchem odpoczywam wcinajac mandarynki i wiadomosci ogladam jak to ludzie nie moga dotrzec z za granicy do domu bo odwolane loty...
Bylismy na miescie ,korki straszne ..

Ostatnia edycja:
Kurde jak pomysle ze mam jutro tki kawal jechac do lekarza i jeszcze do centrum handlowego to az mi sie nei chce rano wstac, napewno bedzie zatrzesienei zagubionych ludzi ktorzy szukaja sami nei wiedza czego:-p Ale moze u lekarza bedzie malo bo to swieta prawie;-)

Już po wizycie.Cała jestem w skowronkach:happy::happy::happy:Wszystko OK!!!Dzidziuś śliczniutki,mała wiercipiętka moja kochana.Na odpowiednim wątku opiszę dokładnie wieczorkiem i zamieszczę fotkę.
Z tego szczęścia jak wracałam nabyłam pierwsze ciuszki dla maleństwa:tak:
2 pary śpioszków,kaftanik i malutkie buciko-skarpeteczki.

atabe ja też nie mam jeszcze prezentów:zawstydzona/y:Niestety zawsze tak jest w moim przypadku,że prezenty kupuję w ostatniej chwilii,chyba nigdy się rozumu nie nauczę;-)
Jadę zaraz do nowego centrum handlowego.Może uda się kupić wszystko w jednym miejscu.

co do wizyty gratuluje
co do centrum pewnie do bonarki, bylam tam dzis z siostra po prezent dla syna i nie mam nic tyle ze mnie nogi bola i chcialam kupic cukier w tym auchan to masakra byla jakby ludzie mieli otwarty sklep raz w roku :szok:

Nie bylo mnie caly dzien nie przebrne szybko przez te stronki wyciagam stopki w gore bo sie nachodzilam i brzuszek mnie pobolewa znowu :-( ale moze bedzie dobrze bo jeszcze musze posprzatac, M mial to zrobic ale go juz glowa boli :-D a za godz przyjedzie siostra robic suszi i pyszna salatke wlasnie musze ja zameczyc o przepis i wrzucic na odpowiedni watek bo na prawde dobra z mandarynkami prazonym slonecznikiem i serkiem kozim.

reklama
Do góry