Witam ciężarówki:-):-):-)
U mnie jak nie urok to sraczka....coś mego synka bierze...mam nadzieje że to tylko ząbek a nie zarazki od mamy

Dość narzekania

W kwestii wyprzedaży... jak byłam w pierwszej ciąży to udało mi się w H&M kupić 2 bluzki przecenione ze 100zł na 25zł...miałam farta wtedy, jeżeli chodzi o spodnie to ja się na allegro obkupiłam...w tym momencie już muszę śmigać w spodniach ciążowych bo w nic innego się nie mieszczę, na razie postanowiłam chodzić w tym co mam a bliżej wiosny sprawie sobie coś nowego, no i dalej poszukuje jakiejś sukienki na wesele...co prawda do wesela jeszcze 4 miesiące...ale mi już ta sukienka po nocach nie daje spać

U mnie pryszcze także dają się we znaki, w dodatku mam strasznie suchą skórę...:-([/QUOTE
Co do sukienki widziałam śliczną w gazecie z Happy Mum, w styczniowym numerze Mjak mama (chyba to była ta gazeta)
madzik1980 no właśnie H&M ma fajne spodnie, ale ta cena
Vanilka dobrze to określiłaś w Polsce to wyprzedaż jest śmiechu warta, jak wejdziesz do H&M to masz raptem jeden wieszak rzeczy do wyprzedaży, oj porażka porażka
agatha61 u mnie też dziś grzybowa, a konkretnie pieczarkowa, mąż gotuje
kasiente no moja koleżanka sporo kupiła dla siebie w lumpkach, ale trzeba mieć jakiś fajny. A ja dostanę mam nadzieję, sporo ciuszków dla dzidziusia od mojej bratowej
rybka78 dzięki rybka, póki co nie mam dużego kataru