Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie w UK i w innych krajach to jakieś wyprzedaże są sensowne. Moja przyjaciółka jak mieszkała w UK to dla dzieciaka kupowała body i ubranka po 1 funt, a u nas w PL nie ujrzysz takich wyprzedaży, nie ma szans. A o ciążowych rzeczach nie ma mowy jeszcze nigdy nie widziałam wyprzedaży, albo jakieś mizerne.
Tak jak u nas patrzyłam w sklepach spodnie ciążowe to kosztują koło 170zł - porażka
Rybka78 no to masz sensownego gina, no bo kto jak kto ale on najlepiej wie co można a czego nie. Ja póki co dobrze się czuję znaczy lepiej, trochę mam katar, więc nie idę do lekarza. Tylko co tu stosować na katar?
aisim a masz link do allegro co kupiłaś? chętnie bym zerknęła
już 

. Echhh i nie wiem sama...
mogłyście mówić wcześniej to bym wam wysłała włosy bo obciełam przed swiętami
Ja po feminatal classic niezle wymiotowalam i okropnie sie czulamJa biorę od dzisiaj Prenatal Classic
I muszę zacząć smarowac brzuch czymś preciw rozstępom -tylko u mnie kiepsko z systematycznościa-mam juz krem Perfecta Mama(cała serię) :na biust, na rozstępy i żel chłodzący do nóg.Tylko jakoś zapach mi się ne podoba.
Zamówiłm na allegro przed chwilą spodnie nowe ciążowe h&m dzinsy za 110 zł a w sklepie 179 , więc roznica jest

Rosolek z polskiej kury i miesko z ziemniaczkami ogoreczek kons.pyyyyycha
:-):-)
Ja po feminatal classic niezle wymiotowalam i okropnie sie czulam
atabe paracetamol napewno mozna
Najadlam sie i zdychamRosolek z polskiej kury i miesko z ziemniaczkami ogoreczek kons.pyyyyycha
:-):-)
A teraz czas na odpoczynek![]()