reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

no wiem wiem dziewczyny! dzieki za mile slowa... tak mnie jakos dopadlo (moze to przez te hormony) i oczywiscie mojemu M tez sie dostalo, ze on to ma dobrze bo moze sie napic, wyluzowac, a ja nie moge :wściekła/y: kobiety to maja przechlapane! nie dosc ze musza sie malowac, depilowac, maja @, chodza w ciazy, karmia cycem itp. itd. a facet co? jak kobieta lezy zbolala w szpitalu po porodzie to na pepkowym sobie pije i sie bawi "bo przeciez trzeba opic zdrowie dziecka" :wściekła/y:
dobra dosyc juz narzekan! mamy nowy dzien, nowy miesiac i nowy ROK i teraz bedzie juz tylko dobrze czego sobie i Wam dziewczyny z calego serca zycze :tak:

reklama
Ashika fajna bużka:tak:

perla no właśnie...:-(Kocham moje dzieciaki i cieszę się,że jestem w ciąży,ale ja zawsze dośc rozrywkowa byłam;-)Teściowa zostawała z dzieckiem,a my wychodziliśmy do znajomych,czy na jakiś balecik czasami.Wczoraj nawet szampana bezalkoholowego piłam,bo przez ból brzucha zażyłam nospę i bałam się z akoholem mieszać.A marzył mi się jakiś fajny,dobry drink...No ale w ciąży nie wolno...Pocieszam się,że na następnego Sylwestra może mleko odciągnę i gdzieś z M wyskoczymy;-)

perla na marginesie ci powiem, ze zawsze chciałam być facetem;-) serio:tak: i teraz jak jestem w ciąży to myśle- niech to będzie chłopiec, bo oni mają w życiu lepiej...wiem za mądre to to nie jest:baffled:

ja wczoraj byłam z M na obiedzie w restauracji i obok nas usiadł facet i popijał sobie piwo, a ja się śliniłam jak głupia na jego widok < piwa oczywiście;-)> aż M był zazdrosny!

ja napilam sie wczoraj lyczka szampana i wypilam 2 bezalkoholowe piwa Beck's...
a przed ciazami tez bylam bardzo rozrywkowa, towarzyska imprezowiczka piwoszka i teraz cierpie meki :sorry2:

mammi dzieki

Ja tez sie wczoraj pokusilam o szampana takiego normalnego dwa lyczki tylko :zawstydzona/y: i mialam za swoje za chwile skladalam noworoczne zyczenia kibelkowi:-(
dzis niewiele lepiej ale musze sie zbierac do tesciow na obiad :dry:

Za piwem raczej nie przepadam,ale fajnego drinka to zawsze lubiłam się napić;-)
Tak się mówi,że bez alkoholu też się można świetnie bawić,ale chyba nie wtedy jak wszyscy wokół raczej drinkujący
Dobra schodzę z tematu po na alkoholika jeszcze wyjdę;-)

reklama
Hej dziewczyny!

Ja to chyba wszystkiech pobiłam...dopiero co wstałam z łóżka!!!:-D

Imprezować skończylismy przed 4,zanim dojechaliśmy do domciu i okąpaliśmy się to była 5,więc odespałam chyba całego Sylwestra. Zabawa byla super,dużo jedzonka, śmiechu, fajnie było

Któraś z Was pisała o jajecznicy,ale mi ślinka poleciała,idę robić... śniadanie o
15... lepiej późno niż wcale. Zresztą całą noc cos tam podjadałam,więc teraz czas na śniadanie,:-) narazie dziewczyny!

Do góry