reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
Vanilka ale sen :szok: ja takich nie mam...
no zastrzyk gotowki fajny nie powiem ;-)
ja tez nie mialam wczoraj humoru, jakos tak mnie dopadlo ze juz 2 Sylwek do d... i nastepny tez taki bedzie :-( i nawet napic sie nie moge ani zaszalec tak jakbym chciala... ciaza, karmienie cycem, znowu ciaza, znowu karmienie cycem i robia sie 3 lata wyrzeczen... :-:)-:)-:)-(

perla- popatrz na to z innej strony- jesteś młoda, szybko odchowasz z najgorszego 2 małych dzieci- a potem zabawa co roku do późnej starości;-)

Witam dziewczynki w Nowym Roku :-) z nowa buzka :tak:

perla kiedys sobie odbijesz beda sie razem bawic i bedzie lepiej i latwiej niz z jednym ;-)

vanilka nie mow juz nic o truskawkach prosze bo od wczoraj o nich mysle :zawstydzona/y:

a ja was podczytuje!!!
wogule to szczesliwego nowego roku!!!
my od przedwczora tutaj i miejsca sobie znalezc nie moge,teskno mi za domem i jak tylko pomysle to swieczki w oczach!!
my swietowalismy sylwestra na prywatce z znajomymi i reszta brygady dowiedziala sie ze zostanie ciociami i wujkami i wiecie co dotrwalam az do 4.00 ale dzisiaj pospalam do 11 i teraz czekam na jajecznice ktora robi M w kuchni a pozniej do znajomych z zyczeniami.
mysle ze od jutra bede juz z wami na biezaca bo jak narazie to odnalezc sie nie moge nawet jeszcze walizki nie rozpakowane!!!
milego dnia mamuski!!!

reklama
Do góry