reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Na wymioty to ja polecam herbatke granulowaną hipp dla niemowląt z kopru włoskiego, mialam kilka dni niedomagania i postawila mnie na nogi ;) plus masa mandarynek tylko to mi wchodzilo.
Słuchajcie, czy wam tez zdarzylo sie plamnać krwią? Mam nadzieje ze to nie bylo nic powaznego, troche sie wyglupialismy z eMem i zebralo nam sie na gilgotki i uciekanie, a jak poszlam pozniej siusiu to mi polecialo troche takiej krwi. :(

Jednorazowe to chyab nic groznego, a jak sie stresujesz to podjedz dzisiaj do lekarza, no chyba ze sie jutro znowu powtorzy to dla pewnosci lepiej do lekarza. po co sie stresowac i zastanawiac co to nie?;-)

reklama
Ja miałam krwawienia w drugim miesiącu, ale takie duże jak normalny okres. Wtedy musiałam chwilę być w szpitalu, a potem mi kazali kilka tygodni leżeć. No i tabletki podtrzymujące ciążę do końca I trymestru brałam przez to. Lepiej sprawdzić co się dzieje.

miałam takie jednorazowe, dzwonilam do ginki to powiedziala ze to od naszych zabaw;)
wiecej spokoju teraz, i zbierac sily bo do dzieciecia beda potrzebne. Ale jak sie powtorzy to mam przyjezdzac koniecznie.

Hej dziewczyny!

Witam się późno,rano spanie do 10, potem sprzątanie mieszkanka z M, potem wizyta u rodziców, później chodzenie po sklepach,teraz kolacyjka i tv no i w końcu na chwile chociaż net!

Oczekiwanie ja też patrzałam na "ciążę z zaskoczenia", fajny ten program,widziałam już 3 odcinek i mnie wciągnęło. Trudno uwierzyć,my to mamy tyle objawów,brzuszki już rosną itp.

Witam nowa mame MamaJulia

Chyba już idę powoli brać kąpiel i do łóżeczka,więc narazie dziewczyny!

Jejku jak Wy gonicie z tym pisaniem :-)
Ja tylko raz wymiotowałam (póki co) w święta u teściów. Ale to doprowadził mnie do tego zapach panujący w ich domu.:baffled: Nie dość, że nie chce im się sprzątać, to jeszcze sierść kota i jego zapach unoszący się w powietrzu. To wystarczyło :-D
Teraz czasem mnie mdli, ale tylko wieczorem. Muszę wtedy coś przekąsić i na szczęście mija.;-)
Za 1,5 h wraca moje kochanie. Już normalnie nie wiem co robić. Masakra jakaś. Dobrze, że ma teraz 2 dni wolnego, bo chyba bym oszalała.

Czesc dziewczyny:)

Podczytuje Was od kilku dni, dopisalam sie do mam sierpniowch, bo termin porodu mam na 1 sierpnia,ale na pewno urodze w lipcu;-) Wiec stwierdzilam, ze wypadaloby sie przedstawic.

Dziewczyny ogladacie program "ciaza z zaskoczenia" ?? Wlasnie leci na discovery T&L

a to tylko w soboty jest? nie slyszalam

vanilka wspolczuje

martitka-26 witam

Nadgonilam troche z praca, potem mnie film wciagnal troszke, wiec sie nie pokazywalam.

Jakos mi tak smutno teraz moze po tym filmie

A co do aktywnosci mnie tez sie nie chce i ze studiami tez ciezko sie zdopingowac a tu sesja sie zbliza i myslalam o stypendium ale jak tak dalej pojdzie to nici kompletne z niego bo co przeczytam zaraz zapominam az mnie to denerwuje :wściekła/y: siostra sie smiala ze mam mozg w ciazy rowniez :zawstydzona/y::-(

reklama
Ciężko jej cokolwiek poradzić bo nie podała miejscowości zamieszkania. Jednak wciąż pisze, płacze, złości się, to dobrze bo osoby w depresji nagle się uspokajają gdy już podejmą ostateczną decyzję o samobójstwie. Pozostaje tylko podtrzymywać ją na duchu i mieć nadzieję, że wytrzyma jeszcze te parę tygodni. Można spróbować poradzić jej domowe sposoby na przyspieszenie porodu (takie jak masaż piersi, który pobudza wydzielanie oksytocyny).

Do góry