reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

tez czasami odnosze takie wrazenie :tak:;-) ale co do mojej osoby

zaczelam nosic obraczke na lewej rece bo na prawa jak wcisne to mnie za chwile palec boli oj nie wrozy to niczego dobrego :-(

a ja dziś wyszłam z M i nie założyłam obrączki- ale mnie ochrzanił:-p ja na noc zdejmuje bo puchne i potem nie mogłabym zdjąć.

reklama
Do mojego m kolega przyszedl z piwkiem ,frytasami i pizza :-p:-p
Wiec ja wzielam frytasy od niego ,a on zajada sie moim rosolkiem hehe

kama Nie stresuj sie ,ze nie jestes na bierzaco ....wszystkie o Tobie pamietamy :tak:Mysle,ze bardziej liczy sie fakt jak kazda pracujaca po pracy popisze z nami ,a nie jakies podczytywanie cichaczem :baffled:
Tak wiec spokojnie:happy2::happy2:

Ashika zapewne to kolejny mit ciazowy :happy2:

Kurde chyba jednak polece do PL na tydzien- dwa ... teraz odbebnie wizyte bo potem z wielkim brzuchem to latac mi sie nie bedzie chcialo :baffled:

Geperty Ale nam tu Twój Małżon pojechał;-)
mój M to w sumie z humorkiem podchodzi do mojego przesiadywania na BB:tak:Mówi,że dzidzia dużo cioć będzie miała;-)I na dobre mu to wychodzi bo więcej czasu spędza z synkiem jak ja postuję.Czyli wszyscy happy, a głównie ja bo żyć już bez Was nie mogę;-):happy2:

Kama precież Ty już od dawna wkupiona w łaski jesteś:tak: o ile mnie pamięć nie myli to byłaś jedną z pierwszych mam od BB.Piszesz niewiele,ale staż za to masz konkretny;-)

Obrączkę jeszcze noszę na palcu,ale z wielkim strachem,że pewnego pięknego dnia palec mi będą musieli odcinać bo spuchnie i nie ściagnę obrączki;-)W każdej ciąży puchły mi ręcę i nogi:confused:

Kurde tez bym dobra pizze zjadla, uwielbiam z new york pizza bo w pizza hut sie popsula. Kiedys byla dobra ta z zawijanym ciastem i wielka iloscia zoltego sera. Jak bedzie wszytsko ok na wizycie 20tego to poszalejemy kulinarnie z moim m :tak:

Jaka cisza?? ja jestem ale oczywiscie jem ;-O

Kama precież Ty już od dawna wkupiona w łaski jesteś:tak: o ile mnie pamięć nie myli to byłaś jedną z pierwszych mam od BB.Piszesz niewiele,ale staż za to masz konkretny;-)

tak jestem tu od dawna...
ale od maja sie ode mnie nie odpedzicie!!!wtedy to i staz i ilosc pisanych postow bedzie konkretna;-):tak:

kama ja na poczatku jak musialam wszystkie badania porobic to od rodzinnego mialm ale teraz to juz od gina na 30 dni bo rodzinny chyba by mnei odeslal i tak do ginekologa jak bym chciala zwolnienie. A u was na ile max mozna dostac zwolnienie??

przewaznie na tydzien dawaja a pozniej idziesz znowu do lekarza i albo przedluza albo nie,ale tak bylo u rodzinnego i nie mam pojecia jak to jest u ginekologa jak on wystawia.

reklama
U mnie odrazu wystawione bylo na 30 dni nikt sie mnie nie pytal na ile chce czy moze krocej czy cos tylko dostalam na 30 dni:-) a od rodzinnego w sumei tez chyba nigdy wiecej nei dostalam niz 7 dni, ale ja ogolnie to chyba trzeci raz w zyciu na zwolnieniu jestem dopiero takze co ja tu moge mowic:-p

Do góry