reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

No tak i już są wrześniówki ;-) Jak ten czas leci, ale to dobrze, byle do wizyty , a mam 8 stycznia :tak: Boję się. Też chciałabym czuć ruchy dzidzi, wtedy ginka powiedziała, że dopiero się uspokoję :-D
No a teraz wcinam śledzie w sosie musztardowym i ogórki.

reklama
To ja mam jednak farta zaczelam sprzatanie i usiadlam do lapka bo przekombinowalam z odkurzaczem :wściekła/y: za to moj M poszedl ze smieciami i zaczal odkurzac u synka czyli co ja zaczelam on konczy :-) po prostu bajka i widzi ze przed kompem wisze i nic nie mowi :tak:

vanilka z tym ruchem to ja tylko tak napisalam bo nie wierze w to ze mi dziecko w macicy uciska zoladek:szok: czy cus od trawienia :baffled: i powoduje tym mdlosci kompletna bzdura wieksza niz sw mikolaj
a wlasnie a propo's mikolaja mam kawal od siostry:

Dziewczyna spotyka przyjaciółkę i pyta ją:
- Od kogo masz te włoskie kozaczki?
- Od świętego mikołaja.
- A ten turecki kożuszek?
- Od świętego mikołaja.
- A tę czapkę z lisa?
- Od świętego mikołaja.
- Pewnie ten dzieciak w wózku to też od świętego mikołaja?
- Nie. Bocian mi go przyniósł.
:-):-):-)

Ashika dobry kawal:-) Ja wcinam wlasnie kolacje, kanapki z zoltym serem a wy co macie na kolacyjke?? Czy juz dawno zjedzona;-)??

witam sie i ja wieczorowa pora i zglaszam spzeciw!!!tyle napisac:szok:wezcie pod uwage ze sa tu pracujace ciezarowki i kiedy was maja nadrobic hmm??;-)a tak na serio to ciesze sie ze forum tetni zyciem a z drugiej strony to troche mi przykro ze nie jestem z postami na biezaco nie umiem na biezaco odpisywac i przez to nie moge sie tak bardzo zzyc z wami i wkupic w wasze laski;-)
ja ledwo ledwo ale wstalam o tej 5 i posmigalam do pracy a tam jak mi jakis bol w plecy wlazl to trzyma mnie do teraz-tak to jest jak sie pracuje w takiej instytucji jak lidl:baffled:
mowicie siku-hmm w nocy minimum 3 razy a w dzien lo matko boska co chwile czasem mam wrazenie ze wiecej wysikam niz wypije:cool2:
emih super ze przejelas ten watek o wyprawce,mysle ze kazdej pierwszej mamusi bedzie bardzo przydatny:tak:
iza gratuluje podwujnego szczescia,jak sie nie myle to z poczatku byla z nami nutella i tez nosila dwa serduszka w sobie ale pozniej juz nas nie odwiedzila:-(
i rusalki naszego moderatora tez dawno nie bylo:-:)tak:
to tyle co pamietam po przeczytaniu tych 30stron!!!mimo wszystko jestescie niezastapione!!!

ja byłam zm w pizza hut i pochłonełam 2 kawałki pizzy i sałatke:tak: i teraz się ruszyć nie moge:-D
kama a nie możesz iść na L4 skoro cie ta praca tak męczy? musisz teraz uważać na siebie:tak:

ja byłam zm w pizza hut i pochłonełam 2 kawałki pizzy i sałatke:tak: i teraz się ruszyć nie moge:-D
kama a nie możesz iść na L4 skoro cie ta praca tak męczy? musisz teraz uważać na siebie:tak:
chcialabym ale to tutaj nie takie proste,tym bardziej ze krzywda mi sie nie dzieje tylko kregoslup nawala od siedzenia podejrzewam:-(

pizza powiadasz:-poj zjadloby sie zjadlo:tak:

reklama
kama- myśle że jak będzie ci cięzko w pracy to pomyślisz o zwolnieniu, w końcu dzidzi najważniejsze:tak: ale mnie też plecy oststnio nawalają, nawet spać przez nie nie moge:wściekła/y: a co będzie dalej...

Do góry