Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za to moj M poszedl ze smieciami i zaczal odkurzac u synka czyli co ja zaczelam on konczy :-) po prostu bajka i widzi ze przed kompem wisze i nic nie mowi
czy cus od trawienia
i powoduje tym mdlosci kompletna bzdura wieksza niz sw mikolaj
wezcie pod uwage ze sa tu pracujace ciezarowki i kiedy was maja nadrobic hmm??;-)a tak na serio to ciesze sie ze forum tetni zyciem a z drugiej strony to troche mi przykro ze nie jestem z postami na biezaco nie umiem na biezaco odpisywac i przez to nie moge sie tak bardzo zzyc z wami i wkupic w wasze laski;-)

ja wtrynilam 2 jogurty i kg mandarynekAshika dobry kawal:-) Ja wcinam wlasnie kolacje, kanapki z zoltym serem a wy co macie na kolacyjke?? Czy juz dawno zjedzona;-)??
ale na tym nie koniec
:-)chcialabym ale to tutaj nie takie proste,tym bardziej ze krzywda mi sie nie dzieje tylko kregoslup nawala od siedzenia podejrzewam:-(ja byłam zm w pizza hut i pochłonełam 2 kawałki pizzy i sałatkei teraz się ruszyć nie moge
kama a nie możesz iść na L4 skoro cie ta praca tak męczy? musisz teraz uważać na siebie![]()
oj zjadloby sie zjadlo
kama sie pojawia to reszta znika![]()
;-) ale co do mojej osoby