reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

ja bylam tutaj tylko raz na zwolnieniu stad za wiele nie wiem.
teraz na wizycie poprosze o L4,sama czuje ze musze odpoczac!!!

reklama
ktoras pytala co na kolacje? ;-)

Moj M robi prazone w acti fry jabluszka z truskawkami albo lodami, jabluszka beda posypane cukrem cynamonowym albo karmelem z wanilia jest taka przyprawa :-) w mlynku do kawy mozna dawac :tak:
oj pyszne to jest :-):-):-):-)

ktoras pytala co na kolacje? ;-)

Moj M robi prazone w acti fry jabluszka z truskawkami albo lodami, jabluszka beda posypane cukrem cynamonowym albo karmelem z wanilia jest taka przyprawa :-) w mlynku do kawy mozna dawac :tak:
oj pyszne to jest :-):-):-):-)

kusisz kochana oj kusisz;-)

Ashika a nie za bardzo cie rozpieszcza ten twoj M???:-p:-p:-p Jak tak ciagle bedzie to sie przyzwyczaisz a pozniej w szoku bedziesz jak sie skonczy i trzeba bedzie szybko kolejne dziecko robic zeby znowu uslugiwal:-D:-D:-D:-D

kama to jak tylko bedziesz u lekarza to mow ze nie masz sily pracowac i zle sie czujesz

ja tam sama wiem ze z moimi bolami plecow i tak za dlugo nie pociagne bez L4 ale wiesz od poczatku gadalam ze dopuki dobrze bede sie czula bede pracowala bo jeszcze sie w domu nasiedze i zatesknie za tym stresem ale teraz wiem ze juz powoli nie daje rady,sila wyzsza,dzidzia rzadzi a sily to na prawde powoli mi brak:tak:

ha!!!a ja mam pizze!!!
atabe twoja wina-smaczysko taaaakie mi zrobilas;-)a co sie nablagac biedna musialam ale mam!!!

reklama
Ashika a nie za bardzo cie rozpieszcza ten twoj M???:-p:-p:-p Jak tak ciagle bedzie to sie przyzwyczaisz a pozniej w szoku bedziesz jak sie skonczy i trzeba bedzie szybko kolejne dziecko robic zeby znowu uslugiwal:-D:-D:-D:-D

nie grozi mi to :tak:
on tak ma od jakiegos czasu wlasciwie odkad zamieszkalismy razem :-):-):-) tak wiec jestem spokojna i zanim bylam w ciazy tez mi dogadzal az sie wkurzalam bo mowilam, ze zanim zdaze pomyslec ze cos chce to juz to mam :tak::-)

No coz trafil mi sie wyjatkowy egzemplarz az mi wstyd ze ma taka zolze za zone :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry