reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

mammi nie wiem co jest grane u Was bo dopiero pózniej moge poczytac ale domyslam sie skarbie trzymaj sie i nie denerwuj bo sama wiesz jak moze stres na Ciebie wpłynąć.

reklama
Hej Mamuski..Co u Was? Poczytalam troche forum, niestety nie mam na tyle czasu zeby przestudiowac cale od poczatku do konca..Ostatnie dyskusje o jedzeniu zwiekszyly moj apetyt:) Mamy wszystkie termin na lipiec. Mozecie mi napisac ile srednio przytylyscie w tych pierwszych miesiacach.

Witam wczesnym południem, jeszcze w szlafroku chodzę po kąpieli :zawstydzona/y:, no i jak was czytam to mam ochotęna drugie śniadanie ;-).

Ja tez ostatnio myślałam o tym aby zapisać się na gimnastykę dla ciężarnych, miejsce juz znalazłam-tylko jeszcze muszę się dowiedziec o koszt ich.

A napisz coś więcej, albo linka podaj, bo może też bym skorzystała, no chyba, że drogo będzie :dry:.

Dzamena trzymam kciuki za tą córeczkę, mam nadzieję, że twój M. będzie wdzięczny :-D.
Pozostałym ciężarówką życzę powodzenia na wizytach :tak:.
Ja mam w planie wizytę na 15-go lutego, więc sporo jeszcze czasu, ale też będzie bez USG.

Ufff...
Ile tu tych wpisów. Aż głowa boli od czytania:) i głodny się człowiek robi:)

Dołączam się do pytania zuzi80. Ile kg jak dotąd Wam przybyło? ubyło?
Bo ja na razie jestem na -1kg porównując z wagą sprzed ciąży.
W sumie się cieszę, bo startowałam z lekką nadwagą, ale mój lekarz kręci nosem i mnie straszy, że potem zacznę tyć po 4kg na miesiąc.
Jem normalnie, wszystko na co mam ochotę. Oczywiście w granicach rozsądku. Brzuszek od początku powiększył się o 5 cm na wysokości pępka, więc wydaje mi się ok.
A jak Wasze wyniki? I co na to Wasi lekarze?

Pozdrawiam serdecznie:)

Zuzia80, Lenka- witajcie....
Ja Ci dokładnie powiem wieczorem po wizycie u Gina. Pierwszy trymestr- do 13tyg wyszedł mi +3kg! Teraz w 17wchodzę- patrzę na poprzednią kartę ciąży- miałam wówczas +5 :zawstydzona/y: COś czuję ze i tym razem będzie podobnie, jak nie "lepiej" :baffled:

Hej Dziewczynki dzieki za szybka odpowiedz. Ja mam tak ok 2 kg do przodu..Swoich kilogramow tez mam nie malo i bardzo sie boje duzo przytyc.Cwiczycie cos w czasie ciazy? Podobno juz od 4 miesiaca mozna. Nie pomyslcie ze jestem jakas maniaczka bo przed ciaza ciezko mnie bylo zaciagnac na jakis fitness.

Ostatnia edycja:
ja też jutro po wizycie bede znała oficjalny stan mojej wagi... przypuszczalnie ok 3 kg.do przodu. ale najgorsze, ze w tak krótkim czasie-5tyg.:wściekła/y:

reklama
ja wystarczy, że zjem śniadanie i już mam 2 na plusie... Nie wiem jak to liczyć i którą wagę brać pod uwagę :-D Tylko z rana wody się napiję i mi brzuch wysadza :happy2:

Do góry