reklama
Hej Mamuski..Co u Was? Poczytalam troche forum, niestety nie mam na tyle czasu zeby przestudiowac cale od poczatku do konca..Ostatnie dyskusje o jedzeniu zwiekszyly moj apetyt
Mamy wszystkie termin na lipiec. Mozecie mi napisac ile srednio przytylyscie w tych pierwszych miesiacach.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Witam wczesnym południem, jeszcze w szlafroku chodzę po kąpieli
, no i jak was czytam to mam ochotęna drugie śniadanie ;-).
A napisz coś więcej, albo linka podaj, bo może też bym skorzystała, no chyba, że drogo będzie
.
Dzamena trzymam kciuki za tą córeczkę, mam nadzieję, że twój M. będzie wdzięczny
.
Pozostałym ciężarówką życzę powodzenia na wizytach
.
Ja mam w planie wizytę na 15-go lutego, więc sporo jeszcze czasu, ale też będzie bez USG.

Ja tez ostatnio myślałam o tym aby zapisać się na gimnastykę dla ciężarnych, miejsce juz znalazłam-tylko jeszcze muszę się dowiedziec o koszt ich.
A napisz coś więcej, albo linka podaj, bo może też bym skorzystała, no chyba, że drogo będzie

Dzamena trzymam kciuki za tą córeczkę, mam nadzieję, że twój M. będzie wdzięczny

Pozostałym ciężarówką życzę powodzenia na wizytach

Ja mam w planie wizytę na 15-go lutego, więc sporo jeszcze czasu, ale też będzie bez USG.
M
madzik1980
Gość
Witam Zuzia
Ja przytyłam około 2,5 kg od początku ciąży
Ja przytyłam około 2,5 kg od początku ciąży
Ufff...
Ile tu tych wpisów. Aż głowa boli od czytania
i głodny się człowiek robi
Dołączam się do pytania zuzi80. Ile kg jak dotąd Wam przybyło? ubyło?
Bo ja na razie jestem na -1kg porównując z wagą sprzed ciąży.
W sumie się cieszę, bo startowałam z lekką nadwagą, ale mój lekarz kręci nosem i mnie straszy, że potem zacznę tyć po 4kg na miesiąc.
Jem normalnie, wszystko na co mam ochotę. Oczywiście w granicach rozsądku. Brzuszek od początku powiększył się o 5 cm na wysokości pępka, więc wydaje mi się ok.
A jak Wasze wyniki? I co na to Wasi lekarze?
Pozdrawiam serdecznie

Ile tu tych wpisów. Aż głowa boli od czytania
Dołączam się do pytania zuzi80. Ile kg jak dotąd Wam przybyło? ubyło?
Bo ja na razie jestem na -1kg porównując z wagą sprzed ciąży.
W sumie się cieszę, bo startowałam z lekką nadwagą, ale mój lekarz kręci nosem i mnie straszy, że potem zacznę tyć po 4kg na miesiąc.
Jem normalnie, wszystko na co mam ochotę. Oczywiście w granicach rozsądku. Brzuszek od początku powiększył się o 5 cm na wysokości pępka, więc wydaje mi się ok.
A jak Wasze wyniki? I co na to Wasi lekarze?
Pozdrawiam serdecznie

emih
Fanka BB :)
Zuzia80, Lenka- witajcie....
Ja Ci dokładnie powiem wieczorem po wizycie u Gina. Pierwszy trymestr- do 13tyg wyszedł mi +3kg! Teraz w 17wchodzę- patrzę na poprzednią kartę ciąży- miałam wówczas +5
COś czuję ze i tym razem będzie podobnie, jak nie "lepiej" 
Ja Ci dokładnie powiem wieczorem po wizycie u Gina. Pierwszy trymestr- do 13tyg wyszedł mi +3kg! Teraz w 17wchodzę- patrzę na poprzednią kartę ciąży- miałam wówczas +5

Hej Dziewczynki dzieki za szybka odpowiedz. Ja mam tak ok 2 kg do przodu..Swoich kilogramow tez mam nie malo i bardzo sie boje duzo przytyc.Cwiczycie cos w czasie ciazy? Podobno juz od 4 miesiaca mozna. Nie pomyslcie ze jestem jakas maniaczka bo przed ciaza ciezko mnie bylo zaciagnac na jakis fitness.
Ostatnia edycja:
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja wystarczy, że zjem śniadanie i już mam 2 na plusie... Nie wiem jak to liczyć i którą wagę brać pod uwagę
Tylko z rana wody się napiję i mi brzuch wysadza