kasik jakbys nie byla w ciazy to bym sie zgodzila z tym doktorem

wlasnie przez zahartowanie organizmu rzadziej sie choruje. no ale oczywiscie bron boze w ciazy takie praktyki

niemniej jednak w normalnym stanie probujcie faktycznie skrecac kaloryfery na noc-moze nie posunelabym sie do takich drastycznych krokow jak skrecanie na jajko ale na 1-1,5...no i ogolne hartowanie innymi sposobami tez pomoze
jedyneczka a kiedy powinnas dostac wyplate normalnie z zakladu pracy? kiedys pisalam juz ze ZUS ma miesiac czasu na wyplacenie Ci chorobowego. i tylko nie wiem czy ten miesiac od przewidywanej wyplaty to ma byc. takze nie martw sie i przygotuj na to ze raczej na pieniazki poczekasz troche.
mnie zastanawia co innego, bo nie wiem... jaka droga dostane pieniadze? czy na konto przelewaja czy odbiera sie na poczcie? kurcze
Maruska by sie przydala bo dziewczyna sie chyba na tym dobrze zna

:-):-):-)
wspolczuje wam dziewczyny z tym cisnieniem. ja tez mam dziwne 130/60 ale nic mi nie jest i nie czuje sie dziwnie. trzesawke mialam tylko raz w polaczeniu z opuchlizna jak wypilam przed snem ponad litr pepsi w godzine. a przed ciaza to tylko czasem na mega kacu po jakiejs szalonej imprezie mi sie to zdarzalo i wtedy faktycznie bralam tabletki uspokajajace ziolowe. tyle ze w ciazy chyba wlasnie nie mozna sobie pozwolic na zbyt wysokie cisnienie.
vanilka a nie masz gdzies przychodni tuz przy domu? u nas mierza na zyczenie
ja zjadlam sniedanie i potem sie polozylam coby mi sie na polkach poukladalo i jak juz zaczelam czytac to dopiero wstalam jak sie ksiazka skonczyla. a teraz musze paznokcie zrobic i potem obiados

a potem zznow basen.... a pogoda taka ze mi sie z domu wychodzic nie chce