reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

atabe uwazaj co mowisz bo naprawde w koncu kiedys przyjme ktores z Twoich-bardzo milych-zaproszen ;-):-):tak:

wiecie ze mi sie troche w glowie kreci po tej polowce zywca niskoalkoholowego :szok:

no fajnie by było jakbyś w końcu wpadla:-p mi się kręci i bez piwa:eek: tak więc wierze, że tobie się kręci po takiej ilości;-)
a z płytek podobają mi się 1 najbardziej i jeszcze w miare te 3;-)

reklama
louise o w mordke, tak to napisałaś obrazowo że zabrałaś mnie ze sobą na te wywczasy, tylko ja siedzę z leszkiem - pełnoalkoholowym:-Da w lodówce jeszcze ich pełno ,zresztą sklep niedaleko:-D:-DNo i jesteśmy w raju:-D
Ten sam brąz co u tiffi ale z płytką bardziej beżową to paradyż Junona/ Mogano, zobacz też sobie jeszcze zestawik maxima/foresta też paradyż , mnie się bardzo podoba, takie ciepłe kolorki;-)
jedyneczka wszystko przed nami...co prawda remonta majowy sie przyspieszyl ale wyjazd nad morze dalej moze dojsc do skutku (teraz w lutym to chyba bez sensu :confused::-)) ale niestety piwka niet....ale ten raj naprawde mam przed oczami :tak::tak::tak:
a powiedz mi kochana moze Ty wiesz jak cenowo te plytki? bo nas to w lazience hydraulik zezre :-( znaczy finansowo. wiec z plytkami za bardzo szalec nie mozemy (matko ja juz zaczelam pisac bez sensu nawet od tego piwa :szok:)

atabe to trzymam za slowo i kiedys sie zjawie ;-):-) moze z ogoreczkami :-) no my wlasnie najbardziej na te pierwsze z brazem ciemnym sie nastawiamy-on jest w rzeczywistosci ciemniejszy-taka bardziej czekolada gorzka a ten bez cieplejszy-aparat w komorce troche przeklamuje z kolorami

jedyneczka zgadzam sie z Tobą ze obrazowo louise to ujeła normalnie juz widziałam siebie nad tym morzem i nawet mojemu M to czytałam to pokiwał głową ze tez by tak sobie na plazy polezał

jedyneczka zgadzam sie z Tobą ze obrazowo louise to ujeła normalnie juz widziałam siebie nad tym morzem i nawet mojemu M to czytałam to pokiwał głową ze tez by tak sobie na plazy polezał
dzamena w koncu sobie pojedziemy i wprowadzimy to w zycie...:tak: szybko zleci ten czas :-) ale fajnie ze was w ten nastroj wprowadzilam :tak: troche lata w srodku zimy :-)

louise troche bombki w środku zimy:-D
No te akurat ok.100zł . A wy chcecie po sufit ?bo ja zrobiłam raz taniutko z płytkami do połowy a w miejscu umywalki i wc i w kabinie wysoko, mnie się podobaja takie kombinacje;-)no i wolę malnąć ściane dla odświeżenia co 2-3 lata niż płytki myć:-pM się ze mną nie zgadza więc będzie u mnie wojna na tym etapie:-):rofl2:

No te akurat ok.100zł . A wy chcecie po sufit ?bo ja zrobiłam raz taniutko z płytkami do połowy a w miejscu umywalki i wc i w kabinie wysoko, mnie się podobaja takie kombinacje;-)no i wolę malnąć ściane dla odświeżenia co 2-3 lata niż płytki myć:-pM się ze mną nie zgadza więc będzie u mnie wojna na tym etapie:-):rofl2:

jedyneczka wlasnie znalazlam i zobaczylam cene :szok::-( oj nie nie. my to tansze musimy coby sie zmiescic :tak: ale ladne to one sa....zwlaszcza te junona mogano. ale chyba pierdzielniemy pod sufit. tez mielismy plan nie do konca albo nie wszystkie sciany ale jednak cala robimy :tak:

jejku jak tak czytam o remontach to zaczynam sie cieszyc ze mój M ma firme budowlano-remontową bo jak tak jeszcze bym miała teraz płacic robocizne komus to by mi wyszło ze 30 tys jak nic,my musimy tez sporo robic na prawie 100m mieszkaniu a remont jest od podłóg po sufit,juz mnie to przeraza

jejku jak tak czytam o remontach to zaczynam sie cieszyc ze mój M ma firme budowlano-remontową bo jak tak jeszcze bym miała teraz płacic robocizne komus to by mi wyszło ze 30 tys jak nic,my musimy tez sporo robic na prawie 100m mieszkaniu a remont jest od podłóg po sufit,juz mnie to przeraza
ale ci fajnie z tym M-em :tak::-) no przydaja sie czasem :tak::-):-):-) remonty sa przewalone ale faktycznie jak potem fajnie w domku i milo....

reklama
dzamena no to super z M masz, jak pisze louise czasem się Mki przydają:-)

zajadam pite i tak mi smakuje że już marze o następnej a dopiero w połowie jestem:-D

Do góry