reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

wiemy wiemy Vanilak ty to tylko rosół z kury)))
a ja wręcz przeciwnie jak nigdy za fast food nie przepadałam to frytasy z Mc to teraz mogłabym wcinać dziennie!!:-)
tak,tak rosolu nie odmowie :-Dno i tylko z polskiej kury :-D
ja w pierwszej ciazy ciagle siedzialam w mc.donalds ,a teraz nie :no:jakos nie mam ochoty :sorry:

reklama
magdzia ja mam w zamrażalniku dziś kupione lody-co prawda nie z McD-ale z Algidy o smaku krówki-wpadaj:-D

reklama
czesc dziewczynki :-)
wpadlam na momencik w przerwie na pakowanie...:-) kuchnia juz z glowy. a reszta to juz luzno pojdzie. ;-):tak::tak::tak: bylam po modem a tu....zabraklo!!!! wyobrazacie sobie???!!! jeszcze jutro jade do paru sklepow i zobaczymy. a jak nie to z e-shopa albo za tydz. ale juz sobie porobilam blokady na zdjecia i reklamy i zainstalowalam programik, coby kontrolowal netowe rozpasanie :-D:-D:-D i strony z obrazkami musze omijac, juz widze, bo mi duzo ciagnie wtedy. straszna tu cisza dzisiaj ;-):-)
mam 2 wiadomosci, jedna dobra druga zla. zaczne od zlej znow z dnia na dzien przytylam kilogram. nie wiem o co chodzi ale mam juz od poczatku na plusie 9 kilo :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba ide wczesniej do lekarza bo to nienormalne

dobra wiadomosc to taka ze sobie zamowilam sliczny (wg mnie oczywiscie) i praktyczny sweterek. wkleje leinka w modnej lipcoweczce. do dobrej wiadomosci podlaczone sa dwie zle : 1) nie zmiescilam sie juz w moje najluzniejsze spodnie sprzed ciazy, 2) tylko 2 pary majtek z chyba 40 wchodza mi na dupe 3) ledwo dopinam kurtke. to juz trzecia zla podczepiona :-:)-:)-( ehhhhhhhhhhh. do kitu to wszystko:dry:

Do góry