reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Same spiochy tutaj:-p my juz oczywiscie po spacerku godzinnym w mrozie , jakos dzisiaj temperatura spadla i po sniadanku:-) Milej niedzieli.

reklama
dzieńdoberek:-)
magdzia ja też wczoraj postanowiłam ambitnie obejrzeć ten film, ale w połowie usnęłam:zawstydzona/y::-D
kobieto, jak Ty to robisz, że chudniesz?? ja już mam 4,5 kg na plusie:zawstydzona/y:

Witam się porannie i niedzielnie.
U mnie piękne słoneczko za oknem, mam nadzieję, że za zimno nie jest, więc spacer z M obowiązkowo musi być.
Życzę wszystkim miłej niedzieli. Pozdrowionka.

Witajcie dziewczyny :)
U nas wczoraj byli znajomi i siedzieli do 1-kibicowalismy Małyszowi-fajnie było.
Pospałam dzisiaj do 9 i jest w miarę ok :)
A co u was?
Ja od pocżatku ciązy przytyłam 4,5 kg wiem że to nei super mało, ale ja przed ważyłam 54 kg więc wyczytałam,że mogę przytyć od 14 do 17 kg w całej ciązy.
A Ty Louise się nie przejmuj wagą-Ty byłas bardzo szczupła-poniżej 50 kg więc napewno przytyjesz więcej niż dziewczyny ,które więcej ważyły przed ciążą :))
Asieńka a Ty jeszcze nadrobisz kg pewnie więc też się nie martw :))
Buziaki niedzielne dziewczyny

Cześć dziewczynki :happy::happy:
Właśnie wstałam i jem śniadanie - cheeriosy z mlekiem. Na dworze widzę, że słoneczko świeci więc dzisiaj spaceru nie odpuszczę. M pojechał do ciotki na chwilę, nie wiem ile mu się zejdzie. Potem ugadaliśmy się, że razem gotujemy.
A resztę dnia jakoś się zaplanuje.
O jeszcze chciałam dopisać, ale mi się bateria w klawierce wyczrpały :-D. Chciałam napisać, że tylko na tej aukcji te rozmiarówki były takie lewe. Bo na innej już wpasowałabym się w 38. Tylko o ten mój tyłek się boję. Najwyżej mi się stringi zrobią.
Życzę wszystkim udanej niedzieli. ;-)

Ostatnia edycja:
witam sie niedzielnie!
Nawet pospałam dziś do 10!!! Zjadłam danio z płatkami i ciągle jestem głodna :-)
Co do wagi to myślę ze nie ma się co przejmować - ja mam 6 kg na plusie i mowi sie trudno!
Solennie obiecuję zabrać się za siebie po ciąży, a teraz będę spełniać swoje zachcianki pokarmowe!!
Dziś w planach jakiś spacer z M trzeba ruszyć dupsko i sie przewietrzyć, ale najpierw jakiś obiad trzeba upichcić. Planuję kluski, polędwiczki w sosie ziołowo śmietanowym i sałatkę ze świeżych warzyw!! To dziś poleca moja kuchnia:tak:
Życzę Wam udanej niedzieli!!

Dziś w planach jakiś spacer z M trzeba ruszyć dupsko i sie przewietrzyć, ale najpierw jakiś obiad trzeba upichcić. Planuję kluski, polędwiczki w sosie ziołowo śmietanowym i sałatkę ze świeżych warzyw!! To dziś poleca moja kuchnia:tak:
Życzę Wam udanej niedzieli!!

U mnie kluski, jakaś pieczeń wołowa i M sobie zażyczył kapustę czerwoną. :happy::happy:

Ja na początku ciązy martwiłam się,że nie tyję ,ale teraz wsyztsko wróciło do normy :)
Moja mama jak była ze mną w ciązy przytyła 10 kg i do porodu ważyłą 59 kg heheh-ja już teraz prawie tyle ważę.
Co tu taka cisza??Pewnie dziewczyny na spacerkach jestescie -tez powinnam się przejśc , ale nie chce mi się dupki ruszyć ;)
Ja dzisiaj planuję spaghetti -mam smaka :)

reklama
Witam niedzielnie
Wczoraj w dzień padał deszczyk i znikał śnieg tak wieczorem nasypało troche. Ja na początku nic nie przybierałam na ostatniej wizycie okazało się że przez miesiąc czasu +1,5 kg zobaczymy jak za tydzień bo mam następna wizyte. Mały wierci się jak szalony, dzisiaj jak leżałam na plecach to z M patrzyliśmy na brzuch i było widać jak takm kopie.
Miłej niedzieli życze

Do góry