reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

czesc laseczki!!
witam sie tylko i zmykam!
ciezki dzien dzis miałam wyszłam o 7 rano i niedawno wrociłam - byłm na szkoleniu!! Padam na pysk, głodna jestem jak wilk. Myślę tylko o kąpieli i o położeniu się do łóżeczka))
odezwe się jutro z pracy!!
nawet Was nie nadrobiłam bo nie mam na to siły!!
jutro wieczorkiem mam połówkowe USG!!:-) no i o ty ciągle myślę, ale tak juz musi chyba byc!!

reklama
Cześć dziewczyny!
Dwa dni mnie nie było i tyle do nadrabiania...
Dołączam się do chorowitych. Mnie męczy ból gardła, jutro koniecznie syropek dla kobiet w ciąży muszę nabyć, a dziś płukanie i herbatka i mleko z miodem.

Ja standardowo w pracy od 7:30! No ale jeszczę kilka tygodnio i spadam na l4 bo nie stres zje niedługo!!:tak:
Ja podobnie, bo w pracy jestem codziennie od 8, ale ostatnio też robi się coraz bardziej stresująco, a to dla dzidzi nie jest wskazane, więc pewnie jeszcze parę tygodni i też zacznę l4.

louise - ja też USG połówkowe mam równo za tydzień 2 marca :) już się nie mogę doczekać. Pamiętam, że któraś z dziewczyn też się chwaliła, że ma w tym samym czasie (ale niestety nie pamiętam kto), więc jest nas więcej :)

Powodzenia na jutrzejszych wizytach!

Jestem padnięta, więc zbieram się spać.
Dobrej nocki Wam życzę!

kasia maj witaj. i reszta nowych lipcoweczek :tak: :tak: kasik ja wiem o jakim filmie mowisz. tam tez chyba ethan hawke gral o ile sie nie myle... i byl chyba morderca ktory sie podszywal pod ofiary-przyjmowal ich tozsamosc.fajny film choc nie palam sympatia do angie.ale juz widze ze ci dziewczyny napisaly... mysza mnie tez wkurza jak ja bezsennosc a misiek sobie bezczelnie spi ;-) jedyneczka oj Stasiek tez zaczyna wieczorem najczesciej harce.ale jeszcze slabe wiec mi sie to podoba ;-) :-) nie wykluczam ze czasem skorzystam z twojego przepisu na ee :-) mam nadzieje ze nie masz patentu? agatha bede pisac na bank ;-) jak juz neta mam to bede :-) atabe musze obejrzec te rozmowy w toku pt"grube jest sexy'-moze do mnie przemowi-w sumie temat na czasie mammi b sie ciesze ze wizyta oki. i humor widze ze tez od razu lepszy ;-) ahhh-zazdroszcze malego przyrostu wagi :tak: keeejt bez pradu masakra-tez to kiedys przerobilam-dobrze ze bylo radio w komorce ;-) patipaula,gregorka fajnie ze mamy wizyte tego sameo dnia. ale ja chyba jeszcze nie polowkowe-to bedzie 19 tydzien wiec pewnie na kolejnej dopiero :-) patipaula tez mam ostatnio jakis dziwne skurcze brzucha :-( tiffi no co za egoizm z gina strony-dla nich to TYLKO usg a dla nas AŻ usg a tak w ogole to gdzie wam sie tyle zarcia miesci i dlaczego wy nie tyjecie jak tyle jecie?????? ja dosc ze apeytu zero to chyba dzidź mi uciska zoladek bo 2 kesy zjem i pelna jestem...:-( jakbym banke tam miala. a kilosow przybywa blyskawicznie :szok:

reklama
Do góry