reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

mammi my się już trochę z kaszlem męczymy i też z początku ciężko mi było okreslić jaki to alergiczny a jaki nie. Teraz mi łatwiej bo go obserwuję od jakiś 4 lat;-) Alergiczny to suchy, dudniący taki szczekajacy. Z pewnością wiesz o czym piszę. Jesli przyjmuje jakieś leki to może poczytaj ulotki, może są jakieś efekty uboczne.

Taka piękna pogoda a ja w pracy buuuu.A jutro pewnie ponuro będzie

reklama
perla bardzo ładne mieszkanko i ogródek a jak słonecznie w saloniku;-)a wy chcecie się przeprowadzić bo to jest większe tak?ile kosztuje wynajem?pewnie pisałaś już:sorry:

madzik mnie też tak zalecił i na szczęście przeszło czego i tobie życzę:happy:

Pięknie dzis słonecznie i wiosennie ah poszłabym na spacer ale tak samej mi się nie chce:no:Zjem więc drugie ciacho-torcik jabłkowy:-p

ale skrobiecie i skrobiecie
fajnie ze nie tylko na mnie sie sprzety upraly ;-) ale pralki nie zazdroszcze

mammi moj synek mial raz biegunke po szczepieniu ale pamietam tylko tyle ze chodzil wtedy jeszcze w pieluchach :-)

zrobilam reorganizacje w szafie i wysiadaja mi plecy :-( bez sensu zupelnie
zajelo mi to prawie caly dzien

vanilka odnosze wrazenie ostatnio ze twoja dieta to frytki i piwko ;-) tez tak chce :-)

co do innych miesiecy to macie racje u nas spokojnie zyczliwie i jeszcze sie potrafimy pozarazac przez forum ;-) atabe

jedyneczka a ty 2 torciki wciągnełaś?hehe dobra jesteś;-) pewnie jakieś niewielkie:tak: ja mam jeszcze mój sernik w lodówce...jakieś 3/4 zostało:sorry:
Ashika no to zarażanie to jedyna niefajna rzecz na naszym forum;-)
a gdzie jest louisie ? może w białym kasku nadzoruje remont:-D

Atabe wklej zdjęcia nowych ubranek :)i miejmy nadzieję,że Cie nie rozłoży-bo ja mam dosyć tego paskudnego przeziębienia.

a gdzie jest louisie ? może w białym kasku nadzoruje remont:-D

:-Dwyobraziłam to sobie a oni "tak szefowo, dobrze szefowo:-D:-D

Louise tak to wygląda?:-)

atabe te torciki to wielkości w-z ki wiec zostało mi miejsca i jem śliwki z kompotu a w piecu rożek pizzy z wczoraj się grzeje:-)

perla bardzo ładne mieszkanko i ogródek a jak słonecznie w saloniku;-)a wy chcecie się przeprowadzić bo to jest większe tak?ile kosztuje wynajem?pewnie pisałaś już:sorry:

madzik mnie też tak zalecił i na szczęście przeszło czego i tobie życzę:happy:

Pięknie dzis słonecznie i wiosennie ah poszłabym na spacer ale tak samej mi się nie chce:no:Zjem więc drugie ciacho-torcik jabłkowy:-p
teraz mieszkamy w 2-pokojowym (salon i sypialnia) na 1 (wysokim) pietrze, ze starymi pojedynczymi oknami i placimy 450£, a to 2 jest 3-pokojowe (parter domu, 2 sypialnie i salon), okna podwojne plastiki, lazienka i kibelek osobno, duza oszklona sien przy samodzielnym wejsciu (tam moze np. stac wozek, rower itp.) no i ten kominek i ogrod... ale za to dalej od centrum i pracy M i 250£/mies. wiecej... ale chyba wezmiemy!

perla domek jak z bajki :tak::tak::tak:

Mammi biegunka po szczepieniu jest bardzo częstym przypadkiem także spokojnie. Jeśli nie ma dużego bólu brzucha to znaczy, że będzie dobrze.

wypiłam butelke kefiru i pękam ... :D
jeszcze godzinka i uciekam do domku z pracy.... :laugh2:
Tylko najgorsze że strasznie boli mnie podbrzusze... :-( nie wiem czy to od ciagłego kaszlu czy co:-(

reklama
Do góry