Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj to dobrze,ze bedziecie pierwsi wynajmowackuchnia jest duza bo na zdjeciu jest tylko jej kawalek i szafek wystarczy!
ogrodek jest nasz prywatny i miejsce parkingowe na tylach domu! fajne jest tez to ze to mieszkanko idzie 1 raz do wynajmu bo jak ogladalismy to byli wlasciciele (starsze malzenstwo), ktorzy tam jeszcze mieszkaja i widac ze dbaja...
a Ty niedrogo trafilas to swoje... tez masz ogrodek?

u nas domki 2 -3 bed.od 500 f w zwyz .ogrodek jest![]()
mozna za 450 nawet dostac ale to jakies rudery ;-)nie znam się na cenach w UK, ale to chyba nie dużo? przynajmniej konkretne mieszkanko, z ogródkiem:-)
posprzątałam w kuchni, powycierałąm podłogi, jakieś turbo dziś dostałam czy co? ale pednieta to jestem! jutro nic nie robie!!!
No ale z dzidzi ok, tylko skurcze przez kaszel się nasiliły :-( Ale sa nieregularne i jestem z ginem pod tel więc w końcu też się dźwignę jak moja latorośl 
I cieszę się ze wizyty udane! I Kasik- dzięki za serce na dłoni i streszczenie z poniedziałku! 
może hormony mi się unormowały
a może to wiosna
dziś gadam z M o projekcie rozbudowy bo musimy mieć żeby w tym roku ganek dobudować a górę do 2lat. Miały być 3 pokoje na górze, sypialnia a dwa pozostałe dla dziewczyn - która z która nie wiem ale chyba Emil z Jurkiem a mała osobno albo mała z którąś z nich.A M że nad gankiem lepiej 4ty pokój zamiast tarasu bo on jeszcze tego chłopca będzie robił
no robić to ja lubie - dzamena wiem wiem co sobie pomyślałaś