_Ewcik_
Fanka BB :)
ja wcisnęłam tą cytrynę , 3 plasterki:-) Pani w lab powiedziała, że można, bo to nie wpływa na wynik.. inaczej bym chyba nie dała rady tego wypićEwcik można wrzucić tą cytrynę? A ja myślałam,że dopiero po badaniu można zjeść![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja wcisnęłam tą cytrynę , 3 plasterki:-) Pani w lab powiedziała, że można, bo to nie wpływa na wynik.. inaczej bym chyba nie dała rady tego wypićEwcik można wrzucić tą cytrynę? A ja myślałam,że dopiero po badaniu można zjeść![]()
Wracaj do zdrowia szybciutko i tym samym na forum
Czekamy!
W sumie to ja się igieł nie boję.Wolałabym 20 wkłuć niż pić jeszcze raz to świństwo
No właśnie parówka parówce nie równa :-)tiffi ja ogólnie jem parówki tylko od jednego producenta ,ale bardzo dobre moim oczywiscie zdaniem są wieprzowe paczkowane z biedronki i własnie takie dzis robiłam
:-)

czasem tylko udało mi się dobić do 60-tki.
-taka straszna mgła że nic nie było widac....
-jakoś dojechałam.
już spieszę z odpowiedzią: dzidzia będzie pierwszą w mojej 'karierze', do gina chodzę do Enel-medu- dr Bojar, a o USG w sobotę myślę od tygodnia z częstotliwością co5 min- taki ze mnie świr,no pozostajemieć nadzieję,że będzie ok:-(kochana no popatrz jak ty juz dobrze znasz moje mysli,ale jesli akurat chodzi o ten rodzaj roboty to ja jestem na takemih witaj:-)mam nadzieję że czujecie się lepiej;-)
A wiecie co, mnie ostatnio humor dopisuje i energia większa i jakiś optymizmmoże hormony mi się unormowały
a może to wiosna
dziś gadam z M o projekcie rozbudowy bo musimy mieć żeby w tym roku ganek dobudować a górę do 2lat. Miały być 3 pokoje na górze, sypialnia a dwa pozostałe dla dziewczyn - która z która nie wiem ale chyba Emil z Jurkiem a mała osobno albo mała z którąś z nich.A M że nad gankiem lepiej 4ty pokój zamiast tarasu bo on jeszcze tego chłopca będzie robił
no robić to ja lubie - dzamena wiem wiem co sobie pomyślałaś
![]()
Nie jeżdże prawie wcale komunikacją miejską,zdarzyło mi się jak samochod mieliśmy zepsuty.Nie interesowałam się tym, więc nie mam pojęcia, a jeżeli chodzi o przywileje, to jednak pewne są
tylko trzeba je egzekwować, niezależnie od chamstwa ludzi.W końcu się przyzwyczają.

Trzeba trochę popisać,żeby się wciągnąć, ale uwierz tu jest super!!!:-)
ale postanowiłam być twarda i dopiero po sobotnim USG się wybiorę-mamtylko nadzieję,żewszystko będzie ok i będę w nastroju ;-)