reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

emih kurcze ale Cię dopadło:eek: biedactwo...mam nadzieje, że z godziny na godzine będzie lepiej i wrócisz do zdrowia i do na;-) dobrze, że z córcią lepiej:tak: życze Ci kochana zdrówka, zdrówka i zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
jedyneczka może lepiej dobudujcie odrazu 2 piętra:-D:-p;-) jakby chłopaczek nie wyszedł to żeby te dziewczyny miały gdzie mieszkać;-)

Perla baaardzo ładne te mieszkanko :tak:, myślę, że dobrze trafiłaś :tak:.

Emih super, że Kasia już zdrowieje, tego samego życzę tobie :tak:.

Ja dołączam do pizzożerców :-D, zjadłam 4 kawałki i popiłam pepsi, pyyyycha :-D.

Ewcik a ile kosztuje to badanie? mnie też czeka, ile czekałaś na 2 pobór?godzine?
teraz zmianiły się wytyczne co do pobierania testu obciążenia glukozą-pobiera się tylko raz. Najpierw kupujesz tą glukozę 50g w aptece (4-5zł taki proszek), idziesz z tym do lab, oni tam Ci to rozpuszczają, pijesz to i po godzinie od wypicia pobierają krew. Tak to wygląda u kobiet w ciąży, też myślałam, że 2 kłucia, ale Pani powiedziała, że teraz to się zmieniło, jakieś ogólne rozporządzenia. Płaciłam za badanie tylko 5 zł

aha, nie zapomnij za 2-3 plasterków cytryny, bo można sobie do tego wycisnąć i wtedy jest znośne;-)

Hej Dziewczynki!!
Teraz jak czytam Was tylko wieczorem, to zapominam, co miałam do której napisać:zawstydzona/y:
Ale póki pamiętam
Perła super domek:tak:
Emih fajnie,że się pojawiłaś!! Zdrowiej szybko, bo nam Ciebie brakuje!!:-)
Ewcik można wrzucić tą cytrynę? A ja myślałam,że dopiero po badaniu można zjeść:eek:
Atabe Jedyneczka przypomniał mi się rogram Nianiu na pomoc, gdzie facet miał 7 córek i mój powiedział,że się biedak nie chciał poddać:-)

Witam oj dawno nie odzywałam się jakos nie miałam weny ani ochoty na siedzenie przy kompie. Znowu byłam przeziębiona ale już lepiej :)
No i w końcu powiedzielismy teściom :-D
A teściowa na to że rychło w czas mówimy i że ona już chrzesnych wybrała, wujeka Darka i Edzia bo oni jej juz jakiś czas temu (prawie miesiąc temu) donieśli hehe. Aż w szok się wbiłam ze tak długo umiała nie wydać się ze wie. Dobrze że się na śmiechu skończyło ale pewnie w ten weekend troche nam pogada chociaż jeden wujek już jej też nagadał ze my młodymi rodzicami nie będziemy i że najwyższy czas na pierwsze dziecko a ślub nie ucieknie.
Dziewczyny z góry przepraszam ale nie będe nadrabiać zaległości bo piszecie w takim tempie że uzbierało się dobre 100 stron

reklama
Do góry