reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
smacznego laski :-)
Ja uciekam-z pracy do domku - ileż można siedzieć :-) jedyneczka
Postaram się wpaść jutro z rana bo wyjeżdzamy na weekend więc jesli mi sie nie uda to zegnam sie juz teraz na wszelki wypadek z wami :-) udanych wizyt dzisiejszych jutrzejszych i miłego słonecznego specrkowego weekendu :-)

Ashika to mnie podsumowalas :-D:-D
Frytki jadlam pierwszy raz od poczatku ciazy wczoraj no i dzisiaj :-p
a pifko free wiec luzik :happy:
Ale juz marzy mi sie taki zimny browar z soczkiem :tak:

perla kurde ja poprzedni domek bralam przez ta agencje i oni czesto wrzucaja taki sliczne fotki ,a jak idziesz ogladac to :szok:taka chata straszna .
A to jest jedno poziomowy domek czy ktos mieszka na gorze ??
Moj ma podwojne okna plastiki co dla mnie bylo podstawa (jak i dla Ciebie pewnie ) no i ma panele w salonie czego tez szukalam bo te ich wykladziny;/
fajny jest bo taki przytulny ,a nie wielka locha ktora ciezko ogrzac ;-)
2bedroom ,salon,kuchnia,wc i ogrodek :happy:
525 plus tax 80 f :happy:
jak sie wprowadze fotki zrobie .

Wiecie ,ten kolega nasz co przyszedl wszedl i mowi do mnie ,a ty w ktorym jestes miesiacu ,a ja ,ze 6 idzie a on :szok:jak Ty wogle brzucha nie masz :sorry:
ojjj jak mi sie milo zrobilo bo myslalam ,ze powie jak Ty przytylas czy co :sorry:

Vanilko my juz ogladalismy ten domek i wyglada tak jak na zdjeciach, to jest caly parter a na pietrze mieszka kto inny ale wejscie osobne! a na podlodze wszedzie jest klepka drewniana i nie skrzypi!

perla aha to dobrze,ze taki sam :happy:
a w tej kuchni nie za malo Ci bedziesz szafek ??bo wiszacych nie ma ?
a ogrodek wspolny ?czy osobny ?
jak ma szyby podwojne i panele to bierz :tak:

reklama
perla aha to dobrze,ze taki sam :happy:
a w tej kuchni nie za malo Ci bedziesz szafek ??bo wiszacych nie ma ?
a ogrodek wspolny ?czy osobny ?
jak ma szyby podwojne i panele to bierz :tak:
kuchnia jest duza bo na zdjeciu jest tylko jej kawalek i szafek wystarczy!
ogrodek jest nasz prywatny i miejsce parkingowe na tylach domu! fajne jest tez to ze to mieszkanko idzie 1 raz do wynajmu bo jak ogladalismy to byli wlasciciele (starsze malzenstwo), ktorzy tam jeszcze mieszkaja i widac ze dbaja...
a Ty niedrogo trafilas to swoje... tez masz ogrodek?

Do góry