Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kasik gratuluje synka,juz to czuje jaka jestes teraz szczesliwie zakrecona ale najwazniejsze ze wszystko okiJestem, wróciłam. Jestem cała happy. Będzie SYNUŚ, wszystko opisałam na stosownym wątku. M. Chodzi dumny jak paw bo mu lekarz powiedział, że do niego podobny i do tego, że niby taki męski bo spłodził syna. Niech mu świeci... Ja się cieszę, że dzidzia jest zdrowa... To będzie wychuchany synuś mamusi.
Zaraz doczytam jak minęłi inne wizyty i sie odezwę...;-)

kilka godzin mnie nie było, a tu tyle do czytania:-) nie wiem czy wytrzymam tempo:-)
mammi dzięki za oddzewjuż spieszę z odpowiedzią: dzidzia będzie pierwszą w mojej 'karierze', do gina chodzę do Enel-medu- dr Bojar, a o USG w sobotę myślę od tygodnia z częstotliwością co5 min- taki ze mnie świr,no pozostajemieć nadzieję,że będzie ok:-(
oj przepraszam bardzo bo zapomniałam Tobie tez pogratulowac córciDzięki za gratkiale fajnie jest dołączyć do szczęśliwych mam, znających kto kryje się w naszych brzuszkach
kasik - super że wszystko ok! Gratuluję Synusia!