reklama

Lipiec 2010

reklama
Jestem, wróciłam. Jestem cała happy. Będzie SYNUŚ, wszystko opisałam na stosownym wątku. M. Chodzi dumny jak paw bo mu lekarz powiedział, że do niego podobny i do tego, że niby taki męski bo spłodził syna. Niech mu świeci... Ja się cieszę, że dzidzia jest zdrowa... To będzie wychuchany synuś mamusi. :-D

Zaraz doczytam jak minęłi inne wizyty i sie odezwę...;-)
kasik gratuluje synka,juz to czuje jaka jestes teraz szczesliwie zakrecona ale najwazniejsze ze wszystko oki

he he mamy dzisiaj parke:-)
gregorka gratuluję córci a tobie kasik synusia;-):-)

ewelad na pewno wszystko będzie oki i ze spokojną i radosną główką udasz się na zakupy:tak:

A ta krzywa cukrową chyba robią róznie:eek:

Sorki, że tak jedno pod drugim ale teraz dopiero doczytałam:-)

gregorka - to wieeelkie gratulacje, ciesze się Twoim szczęściem, wiem co czujesz, dzis czuje to samo;-)

kilka godzin mnie nie było, a tu tyle do czytania:-) nie wiem czy wytrzymam tempo:-)
mammi dzięki za oddzew:-D już spieszę z odpowiedzią: dzidzia będzie pierwszą w mojej 'karierze', do gina chodzę do Enel-medu- dr Bojar, a o USG w sobotę myślę od tygodnia z częstotliwością co5 min- taki ze mnie świr,no pozostajemieć nadzieję,że będzie ok:-(

ewelad - wiesz, że chodzimy do tego samego lekarza. Tylko ja do Chrzanowa, a Ty gdzie? Jakie masz wrażenia, bo ja suuuper. Leczę się u tego lekarza od paru dobrych lat, po paru debilach... Teraz prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona.;-) A na kiedy masz termin, bo może spotkamy się Ujastek... Z mammi juz na to liczymy:-)

Dzięki za gratki :) ale fajnie jest dołączyć do szczęśliwych mam, znających kto kryje się w naszych brzuszkach :)
kasik - super że wszystko ok! Gratuluję Synusia!

jedyneczka- dzięki za słowa otuchy,przydadzą się mojemu zwichrowanemu umysłowi:-)
kasik ja do Bojara chodzę od niedawna,właściwie od początku ciąży, do Enel-meduw Krakowie, jestem zadowolona ogólnie,a termin mam na 06.07:-),

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry