• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Witam :-)
Po krótkiej przerwie jestem już. Trochę podczytywałam ale co skończyłam i już miałam pisać to musiałam wyjść i tak to zleciało. M skończył remont w mieszkaniu i zaczęły się wyprawy po sklepach, wybieranie różnych rzeczy użytkowych takich codziennych bo my nic nie mamy pralka, kuchenka, telewizor, talerze, sztućce itp, itd strasznie męczące te skepy :szok:
Na razie tylko o sobie,:zawstydzona/y: ale już nadrabiam bo od wczoraj nazbierało się chyba z 15 stron :tak:
Na razie miłego ranka i do napisania ;-)

reklama
czesc laseczki :-) :-) :-) ale mam do nadrabiania...nawet nie wiem czy zdolam. ten tydzien zupelnie szalony. cale dnie na nogach, tyle zalatwiania... ale juz powoli nabiera wszystko ksztaltow-teraz sie troche rozluzni :tak: cale dnie duzo chodze i mniejjem-schudlam 2 kilo i lepiej sie czuje. od spacerkow pargodzinnych dziennie przeszla mi rwa kulszowa :-) wol jednak chodzic niz jezdzic autobusami/tramwajami z zasmarkanymi i prychajacymi wspoltowarzyszami podrozy ;-) jest tak cieplo ze juz wczoraj w bluzie z futrem i bezrekawniku smigalam (rozpietym-bo na brzu****uz sie nie dopina :-)) a remontem to kurcze jestem nadal w ciezkim szoku.dzy pokoj mamy juz zrobiony (!!!) :-) tylko kolo okien ten karton gips jest niewykonczony bo musimy czekac pona tydzin na okna nowe. wczoraj wieczorem jak weszlam to juz mi przedpokoj robia :-) wszystko juz przygotowane i teraz tylko tynki i gips naloza. lazienka tez jak burza idzie- kibelek podwieszany juz przymocowany wszystkie rury nowe wyprowadzone-normalnie szok!!!! w weekend tylko zakupimy kabine umywalki baterie i panele i juz w zasadzie koniec tych remontowych zakupow. reszta juz pozniej.jestem mega szczesliwa.tydzien zlecial jak z bicza strzelil-w zasadzie jeszcze tylko chyba 2 i juz bede w domku z powrotem. wyremontowanym. :-) HURA!!!!! aha i gladalam kawalki mojego wozka :tak: narazie sama gondolka ale ogromna :-) niedlugo jade caly ogladac. ide was troszke poczytac ;-)

witam lipcoweczki!
Asienka
tak jak pisza dziewczyny, wszystko bedzie dobrze i rzeczywiscie ktos czuwal zebys dostala tej jelitowki teraz zeby wykryc przepukline u dzidzi...
Emih jak fajnie ze sie pojawilas!!!

Witam:-)

Wczoraj nie mialm juz siły siadac do komputera, tak mnie krzyz bolal ze wylam z bólu:-(. Musialam wziasc tabletke przeciwbolowa, a M mi masował plecy i wcierał amolem a potem mascia. Dzis lepiej sie czuje, ale jeszcze boli. Nadal najbardziej boli mnie ta prawa strona.

emih Ja miałam tez polowkowe w srodę.:-)

vanilka i ja z sikaniem mam tak samo

perla bardzo ładny domek

ewcik Ja w poniedziałek ide zrobic ten test z gluzkozy, bo we wtorek mam wizyte

emih bidulo Ty, dbaj o siebie i kuruj się:tak:

Kasik Gratuluję synusia

Gregorce Gratuluję córeczki

Beatka25 Głowa do góry:-)

AsieńkaWszystko bedzie dobrze

louise Widzisz jak remont szybko mija. Super

Hello :-)

emih fajnie ze juz ci lepiej :tak:

mammi nie cierpie tego badania i nie wiem jak przezyje bo przed ciaza nie jadlam prawie slodkiego nie przepadam za nim a teraz tez juz mi przeszlo a kluc to sobie moga ile chca byle nie kazali na to patrzec :tak:

mruczka widzisz nie jest tak zle:-) a mnie sie powoli szykuje taki dol bo 30 nadciaga :zawstydzona/y:

kasik gregorka gratulacje :tak:

asienka brak mi slow. Wszystko bedzie ok wiem ze to tylk puste slowa ale calym sercem jestem z toba

Zycze wszystkim udanego dzionka u mnie sloneczko oby i u was swiecilo bo straszyli deszczem, wiec ja zaraz znowu jak wczoraj hyc na taras z praniem;-). Dziwne to takie bo chodze sobie po tarasie w sweterku i cieplutko w sloneczku a obok na trawniku jeszcze snieg lezakuje. Nie rozumiem jak mu nie wstyd uciekal by juz stad :-D a moze tez sie chce powygrzewac na sloneczku???:-D:-D:-D

Witam urocze cięzaróweczki:happy:

Wstałam dziś w dobrym humorku, bo w końcu gdzieś dziś wyjdę:happy::happy: Kisłam ostatnio w domu i zaczęłam się już robić nie do wytrzymania dla innych,bo ile można wytrzymać w 4 ścianach:crazy: Jedziemy zaraz z M do hurtowni do Skawiny,a pózniej do Reala.
Atabe bardzo dziękuję,że zamieściłaś linka do gazetki z promocjami w Realu;-)
Poza ciuszkami,których pewnie parę tam nabędę to mają tanie pampersy, mleko Bebilon i kaszki- które muszę kupić Szymonkowi:tak:Nie muszę przepłacać- więc dzięki jeszcze raz;-)

Asienka bardzo mi przykro z powodu przepukliny:-( Wiem,że łatwo powiedzieć nie martw się na zapas, ale jestem pewna ,że gdyby to chodziło o mojego dzieciaczka umierałabym ze strachu.Rozumiem,że się boisz.Pamiętaj,że myślami i sercem jesteśmy z Tobą i z całych sił trzymamy kciuki za zdrowie Twojego maleństwa.Trzymaj się jakoś- Wierzę,że będzie dobrze

louise Oni tak się ładnie uwijają pewnie dlatego,że oka prawie z nich nie spuszczasz.I słusznie pilnuj brygady, co by Ci zgniłego jaja w scianie nie zamurowali;-) A tak poważnie to faktycznie farciara z Ciebie,że trafiłaś na tak dobrych i solidnych fachowców.A M nie zazdrosny,że tylu faciów wokół Ciebie?;-)

Ashika ja tam słodycze lubię, a w ciąży to już wogóle, ale ta glukoza to takie paskudztwo,że na samo wspomnienie aż mi ciary przechodzą.Choć Vanilka np. pisała,że nawet jej to podeszło i smakowało jak wata cukrowa.Dla mnie w każdym razie ochyda i nawet na ostatniej wizycie jak mi gin. wypisywał zlecenie na badanie krwi i moczu, to mówię mu "Wszystko byle nie krzywa cukrowa" Na szczęście robi się ja tylko raz w ciąży.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asieńka kochana to musiało być zrządzenie losu z jelitówką bo teraz maluszek jest pod kontorlą i lekarze zrobią co trzeba aby był zdrowy, ściskam kciukasy, będzie dobrze, mocno w to wierzę.Napisz jak będziesz po wizycie.

ewcik z tą krzywą to racja, 2 godziny po 75się czeka a 1godz.po50g. z tego co wiem.

justaa no jesteś wreszcie;-)masakra tak od podstaw wszystko kupować, o ile wybieranie mebli to przyjemność to już zbieranie gadżetów typu sitko durszlak itp. średnio mnie bawiło:-):-pale teraz już najgorsze za tobą:tak:

beatka to ja dziś współczuję paniom tak pracującym jak Ci zalezą niechcący za skórę:-D

louise to super macie ekipe, idą jak burza faktycznie a ty dzięki temu widać zadowolona i uśmiechnięta:-)oczywiście po skończeniu sesje zrobisz - ty na tle nowych wnętrz, będziemy miały dwa w jednym:-D

A ja mam na dzisiaj bardzo ambitne plany, po kawce zbieram się i jadę do :BRW, potem do reala - zobacze tą promocje ciuszków;-)no i do orseya po ciuszki bo dostałam od M wypłate:-)powiedziałam że jak nie dostane to zamkne "biuro" i pójdę na L4:-Dupatrzyłam sobie już bluzeczki i tunike tylko przymierze bo z tymi cycorami teraz to róznie bywa, z 75B mam 80D:szok::-Dobawiam się więc obwisu wielkiego po karmieniu ale M mnie pocieszył że dla niego zawsze będą piękne i tak sobie myślę nawet fajny facet z niego:-)Potem biblioteka i to koniec przyjemności bo po powrocie sprzątanie, mycie lodówki i robienie obiadu:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry