kasik no to macie trochę czasu na decyzję w sprawie imion
louise fajnie, że remont tak błyskawicznie się dzieje, u mnie też ekipa taka konkretna cały czas są na miejscu śpią tutaj więc robią no i co ważne robią bardzo dokładnie, nie ma prawa być żadnych mazów.
patipaula no to biedna jesteś z tym bólem, ale miejmy nadzieję, że przejdzie
jedyneczka to masz bardzo apetyczny biust M pewnie zadowolony :-) ja w orseyu kupiłam ostatnio dwie bluzki takie trochę na ciążę jedna 19zł bo jeszcze resztki wyprzedaży były
dzamena ja nie mogę oglądać żadnych takich programów, o ciążach, dzieciach bo bardzo się wzruszam albo denerwuję
ewcik my braliśmy pod koniec roku kredyt perspektywa spłata nastąpi w 2040r jest wstrząsająca, ale pewnie zgadzam się z tobą jak nie teraz to kiedy brać ten kredyt. Ja się oczywiście denerwuję bo dopiero co spłaciliśmy jeden a teraz taki wielki, ale mój M mnie pociesza, że wszystko będzie dobrze. Mój mąż ma działaność gospodarczą i strasznie długo schodziło z kompletowaniem dokumentów. Co do pracy z pracą mojego M nie jest najlepiej, ale właśnie zdecydowaliśmy się brać kredyt póki dają
Ja wczoraj zdenerwowałam się na M o pierdołę oczywiście, ale wiecie jak to jest. No nie posprzątał po sobie łazienki i powiedziałam mu co myślę i nie omieszkałam dodać, że przez niego muszę się schylać i mnie brzuch boli i w ogóle, chyba było mu głupio, ale miałam to w nosie. Cieszę się, że mam już 19 tydz, chyba już niewiele nas zostało, które nie znają płci swojego maleństwa. Za chwilę ma wpaść do mnie znajoma, więc chwilę sobie porozmawiamy. Dzisiaj chyba zrobię na obiad placki z jabłkami *takie racuchy bez siadłego mleka tylko na zwykłym)