Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I dobrze
Ja jak najbardziej mam nadzieję na spotkanie w szpitalu, tylko ,że dystans między terminami nam się powiększa;-)U Ciebie ciąża wg USG o tydzień starsza, a u mnie z kolei o kilka dni młodsza, ale różnie to może być .Ja raczej cesarkę będę miała przed terminem więc jest szansa:-)

Cześć Dziewczyny!
Dziękuję za kciukasy, się przydały
Właśnie wróciliśmy z połówkowego USG. Jestem przeszczęśliwa - z Maleństwem wszystko w najlepszym porządeczku i jest to DZIEWCZYNKA
Bardzo się cieszę, M troszeczkę zawiedziony, bo liczył na synka (chociaż cały czas go uprzedzałam, że różnie to może być) A na dodatek, tak jak u kasik, wiele osób nam wróżyło, zapewniało, wręcz utwierdzało w przekonaniu, że to chłopak - i biedny M się napalił na syna... Ale i tak się cieszy, bo najważniejsze, że Niunia zdrowa jest.
Ale jestem szczęśliwa!
kasik - a jak tam u Ciebie?

,a termin mam na 06.07:-),
:-)
Asieńko kochana, czy to chodzi o przepuklinę zewnątrzoponową?? :-(Hej dziewczyny...
Nie mam zbyt dobrych wieści...:-(
Przedczoraj cały wieczór spędziłam w szpitalu.Pojechałam tam bo od rana wymiotowałam i wszystko co wzięłam do ust,nawet łyk wody,powodował wymioty.Byłam kompletnie zmarnowana,odwodniona i wygłodzona bo wyrzuciłam z siebie wszelkie zapasy czegokolwiek.To zapewne była zwykła grypa żołądkowa i bardzo się cieszą,że ją miałam.Dlaczego?Otóż z tego powodu pojechaliśmy wieczorem do szpitala i tam zrobili mi jakies tam badania i usg przy okazji.I lekarz ginekolog wykrył coś czego się w ogole nie spodziewialiśmy...podejrzenie jakiejś przepuchliny u dziecka!Zlecił dalszą diagnostykę w innym szpitalu.Byłam dziś u mojego lekarza prowadzącego ciąże po skierowanie do tamtego szpitala i on potwierdził,że widzi jakąś nieprawidłowość.Ponąć coś w brzuszku dziecka się nie zawiązało,nie zrosło a powinno to się zrosnąc do 14 tyg.Powiedział,że widzi jakieś wnętrzności dziecka na zewnątrz a powinno byś już wszystko zrośnięte
No i jutro jadę do Gdańska do tego szpitala i zobaczymy co oni zdiagnozują...
Ehh...Jeśli to rzeczywiście będzie to co mój lekarz podejrzewa to czeka mnie(nas) operacja...:-(Operacja jak operacja,niech mnie kroją jeśli trzeba,ale jeśli to będzie coś gorszego?Coś co zagrozi życiu dziecka?!:-(Kurcze,dziewczyny,boje się,że mogę stracić Maleństwo!:--(Bardzo się boję...
Hej dziewczyny...
Nie mam zbyt dobrych wieści...:-(
Przedczoraj cały wieczór spędziłam w szpitalu.Pojechałam tam bo od rana wymiotowałam i wszystko co wzięłam do ust,nawet łyk wody,powodował wymioty.Byłam kompletnie zmarnowana,odwodniona i wygłodzona bo wyrzuciłam z siebie wszelkie zapasy czegokolwiek.To zapewne była zwykła grypa żołądkowa i bardzo się cieszą,że ją miałam.Dlaczego?Otóż z tego powodu pojechaliśmy wieczorem do szpitala i tam zrobili mi jakies tam badania i usg przy okazji.I lekarz ginekolog wykrył coś czego się w ogole nie spodziewialiśmy...podejrzenie jakiejś przepuchliny u dziecka!Zlecił dalszą diagnostykę w innym szpitalu.Byłam dziś u mojego lekarza prowadzącego ciąże po skierowanie do tamtego szpitala i on potwierdził,że widzi jakąś nieprawidłowość.Ponąć coś w brzuszku dziecka się nie zawiązało,nie zrosło a powinno to się zrosnąc do 14 tyg.Powiedział,że widzi jakieś wnętrzności dziecka na zewnątrz a powinno byś już wszystko zrośnięte
No i jutro jadę do Gdańska do tego szpitala i zobaczymy co oni zdiagnozują...
Ehh...Jeśli to rzeczywiście będzie to co mój lekarz podejrzewa to czeka mnie(nas) operacja...:-(Operacja jak operacja,niech mnie kroją jeśli trzeba,ale jeśli to będzie coś gorszego?Coś co zagrozi życiu dziecka?!:-(Kurcze,dziewczyny,boje się,że mogę stracić Maleństwo!:--(Bardzo się boję...
kasik gratulacje synusia i od razu pytam czy macie imię wybrane???