reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

tak zgadzam sie ciekawe i zachwycajace tylko ja jakos wszystko wrazliwie przezywam,cos zakluje zaboli to juz sie martwie czy wszystko ok!!
ja tez roznie czuje malenstwo ale czesto wlasnie tak w dole brzucha.

mi na katar przeszlo smarowanie nosa wickiem,bo mialam taki zapchany ze oddychac nie szlo i wode z sola w nos pryskalam!!

reklama
Dzień dobry
Cóż za paskudne zmiany :baffled: strasznie trudno się będzie przestawić, wrrrrrr nie lubię takich niespodzianek.

A tak ogólnie to ostatnio słonecznie ciepło i całkiem przyjemnie się zrobiło co działa pozytywnie na samopoczucie:-). Mimo przygotowań do przeprowadzki i zakupowych męczących dniach jest całkiem przyjemnie:-).

Dzidziolke moją też właśnie jakoś nisko bardzo czuję, bo to na samym dole brzucha a przecie już wyżej powinna być, ale tak ogólnie to ja się nie znam bo to 1 raz :-) więc może tak ma być.
emih, madzik dużo zdrówka
mammi pomysł bardzo dobry z takim interesem, u nas w centrum miasta dziewczyna otworzyła sobie sklepik z odzieżą używanyną z anglii tylko dla dzieci ubranka a niektóre całkiem nowe są i taki ma ruch że jak nowa dostawa jest to są kolejki.

a ja tez mam juz 5kg na plusie i nie moga opanowac sie i nie jesc szczegolnie wieczorem,albo np zjem obiad i musze zagryz czyms slodkim bo nie czuje sie najedzona,jogurty jak jem to nie jeden a zaraz 2-3!masakra jakas i mieszam slodkie z kwasnym,moj M sie smieje ze u mnie nie wazne co byle duzo i papu:)

mnie boli najczesciej w nocy:/dziwne to jakies:/

powiedzcie mi jeszcze tez czujecie waszego maluszka tak nisko tez wlasnie w dole brzucha-ja mam wrazenie ze zaraz wyskoczy
Uff, a już myślałam,że u mnie coś nie tak :) Maluch stuka bardzo nisko, ale sobie tłumaczyłam, że na USG też baaardzo nisko aparatem zjeżdżała, aż w pachwinę, żeby maluszka podejrzeć dokładnie - to widocznie tam się ulokował :)

Ja tez 5kg na plusie, ale to bylo tydzien temu, teraz juz pewnie wiecej. A ztym jedzeniem to tez tak mama, ciagle mnie ssie:O:O

reklama
Hej, witam się po weekendzie:-)

U mnie wczoraj impreza urodzinowa Majki, narobilam się strasznie, ale przynajmniej zostało mi dobrego jedzonka na kilka dni.

Czy Wam też leci tak krew z nosa??? Znaczy nie leci ciurkiem, ale jak dmucham to zawsze mam tak porządnie chusteczkę we krwi. Rano to juz szczególnie...

Jestem dzisiaj totalnie przekręcona, czuję się jakbym miała kaca:-(

Vanillka, z tym sikaniem u mnie to samo, non stop do kibelka latam

Atabe, lenka ładnie ale jest ich multumuuum, mnie sie osobiście podoba Iga, nawet bardzo.

Sasanka, ja miałam liczne bakterie w moczu, ale gin kazał brać urosept i dużo wit C, teraz będę powtarzać wyniki.

Dziewczyny, jestem w szoku, że tyle dla maluszków już nakupowałyście. Ja się na porządne zakupy wybieram ok maja i pewnie na raz wszystko zakupię. Tylko fotelik na allegro, bo sa dużo tańsze. łóżeczko turystyczne dostaniemy po kuzynie, więc kupuje tylko drewniane do domu. Wózek mam. Więc w zasadzie na ciuchach się zakończy.

Kama ja tez nie znam płci:-( Mam nadzieję, że dowiem się wszystkiego 12/03 - idę na połówkowe.

Louise mnie sama nazwa ozorek odrzuca. Ja w ogóle do jedzenia taka brzydliwa jestem - wszyscy się zachwycaja pierogami z mięsem i rzeczywiście sa smaczne, ale jak kiedyś tam w farszu dojrzałam takie żyłki i powiedzieli, że robią ten farsz min. z płucek i podrobów to już więcej tych pierogów nie tknęłam. Jak zobaczę jakieś zgrubienie lub żyłkę w wędlinie to mam odruch wiadomy...

Do góry