• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

dzamena no to ogolnie dobre niusy-w sumie im czesciej do lekarza tym lepiej. ja zdziwiona ze moj M tez mnie na sile pcha do lekarza mimo ze wszystko ok i sie juz burzylam ze nie wiem po co mi kaze co 3 tyg przychodzic...a jezeli chodzi o mycie-to powiem Ci ze jak tylko zaczelam uzywac plynu laktacyd to mnie cos zaczelo swedziec i przestalam-zwykly zel pod prysznic palmolive jak zawsze i jest luz...no bo faktycznie malutko przytylas :tak:

miluszka nie mow przy mnie slowa "tost". przesadzilam grubo...:-D

agatha
i to jest ten "wypoczynek" w Twoim wykonaniu... :-D:-D:-D chociaz przy tej pizzy na sekunde siadlas na zadku. ja to przynajmniej naprawde dzis sie nie skalalam robota :sorry: a corenka zobaczy ze oboje dzieci kochacie tak samo-od poczatku trzeba jej dawac odczuc ze jest potrzebna i bedzie ok :-)

jedyneczka no nie wiem wlasnie z tymi 4 palcami...coby sie faktycznie nie porozciagalo :-p chyba jednak tylko na keglu sie skupie :-D:-D:-D tez bylam w "miescie"...;-)

anetka u mnie rowniez peklo naczynko na policzku w ciazy...zamkniecie kosztuje 50 zl +/-. ale chyba lepiej sie wstrzymac do po ciazy bo nie wiadomo jak to bedzie po porodzie-moze jeszcze cos popekac...

geperty ales mnie rozbawila tym tekstem synka o mleku z cycuszka :-D:-D:-D no nie-dziecia sa czasem niemozliwe :-D

vanilka witaj w klubie zdolowanych...i u mnie rowniez z tego samego powodu...wystarczylo ze przymierzylam kiecke, ktora-bylam pewna bedzie dobra na mnie i nie bede musiala kupowac na wesele nic....wygladalam w niej jak w za ciasnej bluzce :-(:-(:-(:-(

bylam na zakupach i spacerze...mialam kupic jakis ciuszek i kupilam tylko t-shirta (w rozmiarze wielorybim) a reszte kasy wydalam na co? na zarcie oczywiscie!!! :dry: ehhhh wyslac ciezarna po ubranie to siatke zarcia przyniesie... no ale kupilam truskawki swieze (ostatnio zre non stop-tansze niz slodycze a zdrowsze-znaczy i to i to ma konserwanty), i uwaga-szczawik swiezy w listkach mlody!!! jupiiiiiiiiii jutro szczawiowka. mniaaaaaaam. i kiwi i warzywa i koperek i kapuste kiszona i ciasto w proszku i polewe (mega leniwiec) i krem i puder. i po kasie. humor pod psem-ja nie chce isc na to wesele. wygladam jak prosiak...nie moge pic, palic i tanczyc...nawet jesc nie moge bo po paru kesach jestem pelna...to po co tam isc...:no: ide zrobic szpinak do obiadu. mam usmazone piersi z kurczaka do tego. ziemniakow nie robie w ramach odchudzania

reklama
Na zajeciach w szkole rodzenia bylo duzo tatusiow.
Dzis zaliczyłam wizyte u dentysty a raczej rejestracje. Miala sie babka do mnie odezwac a tego nie zrobila a bylam u niej w lutym-przeprosila mnie bardzo i mam przyjsc na wizyte 21 kwietnia.

louise ta polozna powiedziala ze infekcji nie mozna sie nabawic przy tym, ale jak sie ma czesto infekcje to nie mozna tego robic. Fakt 4 paluszki to duzo:szok:, ale kazdy z nas ma inne-ja akurat mam male paluszki;-):-) Mi sie zdaje ze ona miala na mysli opuszki(koncuwki palcow) a nie cala reke :)

tweenie ja tez bym sobie na twoim miejscu darowała tak dluga podroz

geperty zakup udany, cena rowerka powalajaca. Gdzie bylas na rynku dzis-kolo żużla?

dzamena z dzidzia napewno wszystko dobrze, lepiej dmuchac na zimno-wiec jak lekarz chce sprawdzic to niech sprawdza :-)

Dziewczyny oszaleje-alergia mi sie rozkręca na dobre-wysypka na twarzy , oczy podpuchnięte i kichanie-czy tylko wpano mozna w ciąży na alergię?
Ja tez się czuję jak słon-jednak +8 kg robią różnice i jakoś tak się czuję ociężale.
Louise mniam mniam-truskawki, tez sobie jutro kupię :)))
Agatha czekam na zdjęcie fotelika -a jakiej firmy on jest???
Vanilka powodzonka na wizycie u położnej

patipaula no ja tez nie mam jakichs b duzych-zapytam mojego gina o ile mi to przejdzie przez gardlo :-)

madzik
ja juz od jakiegos czasu podjadam truskawy ciagle-ktoras z lipcoweczek mi kiedys ochote zrobila :-) tylko bol straszny bo smietany zapomnialam kupic a ja jednak zawsze lyzke daje :-) kurcze nie wiem co ci poradzic z ta alergia... ja to w ogole myslalam ze na to nic nie pomaga. kiedys cos slyszalam o takich tabletkach zyrtec ale nie wiem czy w ciazy mozna...

jedyneczka
rozwalilas mnie :-D:-D:-D to ja nie ogladam bo przed obiadem jestem a to mogloby zle wplynac na moja psychike ;-) i jeszcze bym nie zjadla pozniej...:-D

przyszedlby juz ten M bo umre z glodu za chwile...

cześć dziewczynki :happy:
Właśnie wróciłam z centrum, byłam w pracy, i przy okazji z kumpelą na kawce.
Gorąco jak diabli, chyba przez tą luteinę mam takie jazdy. Muszę chwilę odpocząć, bo mnie wszystko boli.
Później lecę na pocztę popłacić rachunki...
Teraz Was nadrobię :-)

madzik mozna wapno pytałam ginka. Ja piję jedno dziennie ale generalnie mam spokój od ok 3 tygodni, może zakwitło już to na co byłam uczulona a twój alergen jeszcze może sobie kwitnie:sorry:

louise ostatnio ty teraz ja mam już dość gotowców, zjadłam łowicz kociołek do syta, do syta owszem ale mi teraz ciężko na żołądku:confused2:musze coś domowego zapodać jutro a ja takiego lenia mam:-(

patipaula pewnie opuszki miała na mysli tylko my mamy wybujałą wyobraźnie:-Dja chyba o tym masażu M jednak powiem:-D

Patipaula tak przy żużlu, ja z Przeróbki mam rzut beretem :tak:., właśnie chłopaki zabrali rower, żeby dokręcić kółka boczne, a ja też się ubieram i idę się dotlenić.

Madzik wapno na pewno można, a z tego co wiem to lekarstw na alergie nie wolno :no:, ale warto podpytać lekarza :tak:.

reklama
Jeste, wróciłam.:-)
Nogi wchodzą mi do d..., ale buy do standardu i latino kupione. Zjadłyśmy jeszcze niezdrowe żarcie w McDonald`s - ie, ale nie miałabym siły już dziś nic ugotować. :sorry:
TEraz leże na kanapie i zabieram sie za czytanie Waszych dzisiejszych wypocin.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry