reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
ja niedawno wróciłam i teraz zjadłam obiadek i całą czekoladę z orzechami,tą z okienkiem, będę lezała teraz do góry brzuchem. Teściu pojechał i przyjechał teraz mój tato i robi tam coś z prądem więc robota idzie, to lubię :))
tez dzis dostałąm paczuszkę z lovelli:-)

tweenie a Ty płaciłaś za szkołe rodzenia czy masz za darmo,bo bym się zdenerwowałą jakbym zapłąciła a tam nudy tak jak piszesz, walnij po kaloryferze sąsiadowi

ania pestka fajnie ze zabawa udana, zdrowiej!!!

madzik ale miałaś mega spacer :)) na dworze raz ciepło jak słoneczko świeciło a raz zimno jak zawiało, niewiedomo jak się ubrać

louise oj tak,odpoczęłąm wczoraj, dzis byłam ostatni raz u pacjentek więc teraz laba na całęgo będzie, i jak z ta infekcja?dzwoniłąś do gina? smacznej glukozy życzę

dzamenka spóżnione ale wszystkiego naj naj naj

magdzia to fajnie,obronisz sie przed porodem i bedziesz miała z głowy :))

oliwia a jaki wózek kupujecie? w viki czy boćku?

Hej lipcóweczki :)
Coś dziś forum padło i nie można było nic napisać :( A chciałam się pochwalić, ze przyszła paczuszka z Lovelli :)
Pogoda pod psem, sennie i nic mi się nie chce :( Ugotowałam jarzynówkę i czekam na M., bo pomaga mojemu bratu przewieźć meble jego dziewczyny. Generalnie: nudy :( Nawet książek zamówionych w Empiku nie ma jeszcze do odebrania - normalnie wszystko pod górkę :(

Perla witaj-fajnie,że juz jestes :)))Jak się mieszka na nowym miejscu??
Vanilka mnie też nosi i w domu usiedzieć nie mogę, a później narzekam ,że mnie wszystko boli
Anetka ja zjadłam za to pół ptasiego mleczka hihi, a wy już wiecie jaki wozek kupujecie?Warriora?
Oliwia no własnie napisz jaki wózeczek??
Chyba dzisiaj poł naszego forum dostało paczuszkę z Loveli hihi
Agatha na skurcze magnez i potas , a na zgagę rennie i zimne mleko!!Mnie niestety już dlugo zgaga męczy......
Ja też dzisiaj w dzien śpiąca bardzo byłam i pospałam z 1,5 godziny :)Mam nadzieję,że w nocy zasnę hihi

trafi mnie ,najpierw napisałam cały elaborat z zaległości i poszedł w kosmos bo mi jakis error wyskoczył:wściekła/y:potem 2 razy chciałam napisać choć że jestem i ciągle się pierdzie;liło:wściekła/y:może teraz się uda....

dzień dobry:-)
Nie nadrobie tzn. przeczytałam ale już nie dam rady drugi raz to samo napisać
:no:

dzamena życzonka imieninowe najsedeczniejsze:tak:
malewa fajowy sen:-Dczyżby Ci czegoś brakowało:-D

Wszystkim chorowitkom zdrówka, kogo boli brzuszek to aby nie bolał, powodzenia w remontach , tak w skrócie, aż mi głupio bo ja nie nawykła do takich skrótów:-:)-p

perla WITAJ!!!

Vanilka no ładnie leżysz:-p

Ja się jutro dowiem kiedy okna,nie wiem czy zaczną w tym tygodniu, już mnie to wpienia bo chęci mam a wiem że nie mogę przeginac z wysiłkiem i już się boję porządkowania:-(mógł mój jeszcze do lipca czekać z tym remontem:wściekła/y:dziś jestem mega zła, w dodatku spaliłam goferki:-(a wczoraj kiełbaski:sorry:M mówi że chate spale jak tak dalej pójdzie bo ostatnio co wraca do domu to w smugach dymu się szukamy:-D

jedyneczka ja tez pisałam dwa razy, bo po pierwszym tez mi error wyskoczył i myślałam że się skasowało,no to pisze jeszcze raz, i zaś error i olałam to bo się wkurzyłam, teraz patrze a tu obie wiadomosci są na forum, w smugach dymu sie szukacie?haha dobre, ale tak szczerze to uważaj,coś Ty taka rozkojarzona? zakochana pewnie :)))
madzik my chyba jumpera gt
perla witaj! jak nowe lokum?

witam ponownie:-)

perla fajnie, że już jesteś, jak tam nowe mieszkanko?

my byliśmy na szkole rodzenia-dziś zajęcia z partnerami, było super:tak: fajnie sobie z M poćwiczyliśmy no i przy tym mieliśmy mnóstwo radochy:-D

widzę, że kaktusy nadal na topie- u mnie też, zamrażalnik pełny, więc systematycznie go opróżniam z tych lodzików..:-D

jedyneczka dziekuje ,no własnie chrzaniło sie na bb i ja tez popisałam i mi error wyskoczył
perla czesc słonce,my tez sie stesniłysmy ,dobrze zes w koncu do nas wróciła

reklama
czesc popoludniowo.
wlasnie wrocilam z biedry gdzie zakupilam tone winogron rozowych i wcinam wlasnie. mniaaaaaaam. a dopiero niedawno jadlam obiad (znaczy o 16.30 ale caly czas najedzona jestem jeszcze)-dzis pieczarkowa byla. w biedrze kupilam tez dorade-jak ktos lubi dobre ryby to polecam bardzo bo ona jest dosc droga a w biedrze jest w promocji za 19,90. wyslalam pity i zakupilam glukoze (ale to tanie :szok:). ale ide w czwartek. za to nie zakupilam posterisanu bo cena przegiecie-ponad 3 dychy-pojde do taniej apteki. zamierzam sie uwalic zaraz z ksiazka jak sie doturlam do naroznika bo chyba pekne za chwile od tych winogron :zawstydzona/y:

perla witaj!!!!:-):-):-) brakowalo Cie tutaj a ja wlasnie o Tobie wczoraj myslalam i o kasik ze juz dawno b was nie ma. ale obie sie jak na zawolanie odliczylyscie. i jak nowy domek? jak sie mieszka?

Do góry